Ez szülés előjele lehet vagy csak jósló? Bővebben lent.
Sziasztok,
tegnap este óta elég bő folyásom van, ma pedig egész nap egyre rosszabbul érzem magam. nagyon fáj köldöktől lefelé a pocim, a csontjaim olyan mintha szakadnának szét, enyhe derékfájdalom, és combomba kisugárzó fájdalom, meg nagyon rossz a közérzetem, gyengének érzem magam, szédülök picit.jah és egy órán belül 4x keményedett a pocakom. 36+1 hetes vagyok
Szia!
Talán jósló, de nem feltétlen. Az nem igazán jár együtt ilyen fokú rossz közérzettel, és maga a konkrét szülés előtti fájás sem.Olyankor a fájdalom csak a hasadra és a derekadra koncentrálódik, de nagyon!!!!
Szerintem beszélj a dokiddal mindenképp!
Amúgy valószínűleg kezd beékelődni a pici, azért érzed azt, hogy szétszakadsz.
A szeméremcsontod nem fáj?
Kitartást!:)
Szia,
a rosszul lét már jobb, lehet csak a vérnyomásom játszott picit, de mostmár csak olyan rossz közérzetem van. amúgy dehogynem majd szétszakad a szeméremcsontom, és onnan kisugárzik a combom tövéhet a fájdalom, menni sem bírok, úgy fáj...de a keményedés továbbra is megvan!köszi a választ!!!
Szia!
A tegnapi vagyok.
Nekem is ez volt az első gyermekemnél. Szinte biztos, hogy beékelődött a babád, nekem ilyen fájdalmak után mondta a dokim, hogy behelyezkedett a kicsi.Ez tartott kb 3 napig, nagyon fájt a szeméremcsontrom, és utána kiderült, hogy ez nálam már tágulási szakasz volt. Mivel ezután megvizsgált a dokim és már bő 2 ujjnyi voltan.
Burokrepesztés, szülés....
Szerintem, ha továbbra is fennáll az erős szeméremcsont fájdalom, menj el az orvosodhoz vizsgálatra.
Azért majd írj, hogy mi lett végül:)
Szia,
uhh az igen:) hát én holnap megyek védőnőhöz és szerdán nst+ doki..nagyonn kíváncsi vagyok..mmég mindig fennál ez a fájdalom, úgy totyogok mint egy kiskacsa:) na meg megint dagad kezem, lábam pedig már jó ideje nem dagadt...utoljára 2000-es volt a méhszájam..hány hetesen szültél? köszi az eddigi tanácsokat!!
Szia!
39 hetesen szültem, de én már 37. héttől meg akartam szülni. Végül július 12-én szültem 35 fokban:)
Ha már 2000 a méhszáj az már elég szép:))
De 36 hét után már bármikor kijöhet a picuri, nem lesz semmi gond:)
Kitartást, szurkolok.
na, voltam dokinál, szépen be van illeszkedve a buksija a kis drágámnak, azt mondta készülődik már kifelé...lehet nem húzom a 38. hétig..majd meglátjuk..
köszönöm a válaszokat:)
Na, hát akkor már mindenórás vagy:)
Csak úgy döntött a picur, hogy elindul kifelé:)
Könnyű és gyors szülést kívánok! (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!