Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ez szülés előjele?

Lehet ez szülés előjele?

Figyelt kérdés

Bocsánat a kifejezésért, többet járok nagydologra és hígabb is. A szeméremcsontom nagyon "feszít", nehezebben megy a járás, mozgás emiatt. A derekam is fájdogált és ma nagyon be is voltam keményedve. Fájásaim nincsenek. A hasam már teljesen leszállt. Szerintetek sokáig húzom még? Vagy ezek nem mérvadóak? Első baba lesz.

38hkm

2011. júl. 22. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:

LEHET

Figyelj majd mikor wc-re mész hogy van-e rózsaszínes barnás folyásod, mert akkor csak illene bemenni a kórházba biztos ami biztos alapon.

Jah és nem mindenkinek van fájása szülés előtt.

2011. júl. 22. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem már a szülés előtti napon hasmenésem volt, és aznap is.Szóval IGEN a válaszom.

Könnyű,és szép szülést kívánok!

2011. júl. 24. 15:04
 3/7 alaszka ***** válasza:
Igen, ezek már lehetnek előjelek, de van aki ilyennel még több hétig is húzza, és van ellenpélda is, én 38+1 voltam, semmi előjel nem volt, és elfolyt a magzatvíz. Szerintem készülj rá, hogy már bármikor menni kell. Könnyű szülést neked!
2011. júl. 24. 15:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, még mindig egyben vagyunk. :(

Remélem most már kihúzzuk szerdáig. Az apjának ki kellett mennie külföldre és csak akkor jön haza. Nem lenne jó, ha nem lenne itt, mikor jön a pici.

2011. júl. 24. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 38. héten végig hasmenésem volt :S mégis 39+4-re szültem, szóval kihúzható a dolog. Tisztul amúgy a szervezeted. Hányás nem volt? Nekem a 39. héten az váltotta fel a hasmenést :S
2011. júl. 25. 10:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem még nem volt hányás.
2011. júl. 25. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsésebb vagy, mint én voltam :)
2011. júl. 25. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!