Nagyon furán érzem magam. Aki vetélt már el, volt valam "előjele"? Bövebben lent.
Ezek épp hogy inkább terhességre utalnak.
Próbálj meg türelemmel várakozni. Elhiszem, hogy aggódsz, és persze nincs garancia arra, hogy megmarad a babád (amit szívből kívánok!), de ne próbálj most jeleket keresni.
Ha vérezni kezdenél, akkor irány az ügyelet, egyébként meg türelem!
Én többször elvetéltem, vagyis elhalt a terhességem. Két konkrét tünetem volt, a mellfeszülés, mell érzékenység elmúlása, valamint a halvány émelygésem, kajaundorom is elmúlt.
Gyanítom, hogy az a fura hasi érzésed a méh tágulásának érzése, az éhség kajaundorral pedig az emelkedő Hcg hormon szint javára írható.
Kérlek ne tűnj el, majd tájékoztass róla, hogy hogyan alakultak a dolgok. Én nagyon bízom a terhességedben.
7 hetesen elvileg kell, hogy legyen szívhang. De ha későn termékenyült meg a pete, még lehet belőle baba.
A fenti tünetek utalhatnak arra, hogy egészséges terhességed van.
A hasfájás viszont utalhat vetélésre is.
Gondolom, a terhesség mindenkinél más tüneteket okoz, nekem 7 hetesen nem feszült a hasam, nem éreztem, hogy bármi tágulna vagy ilyesmi. A mellem sem feszült, csak láthatóan megnőtt (amúgy kicsi).
Nekem a 10. héten derült ki uh-n, hogy megszakadt a terhesség, semmi tünetem nem volt, se görcs, se vérzés. De a reggeli émelygés elmúlt és a mellem is kezdett visszamenni a régi méretére. Csak akkor még nem tudtam, hoy ez baj.
Nálam semmi tünete nem volt a vetélésnek.
Próbálj meg nem aggódni, az nem tesz jót.
Remélem nem lesz semmi baj!
Nekem 6+5 hetesen csak üres petezsákot láttak uh-n. Szóba került a missed ab, de nem engedtem. Vártam 2 hetet, és addigra ott volt a másfél centis babám szívhanggal.
Te se add fel addig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!