Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez? Egy betegség...

Mit jelenthet ez? Egy betegség előjele, vagy valami más? /Bővebben lent/

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többet ver hevesen a szívem. Az sem ritka, hogy nagyon nehezen kapok levegőt, és nagyon sokszor kell naaagyon mély lélegzetet vennem. Ill. még a két mellem között szoktam valamiféle fájdalmat érezni, mintha valami erősen benyomná ott a mellkasom. Forduljak orvoshoz, vagy ez ráfogható a stresszre?
2010. jan. 26. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

sürgősen fordulj orvoshoz, mert a barátomnak is ez volt és kibújt 2 nap múlva az Alien a mellkasából:S:S

szörnyűű látvány:S:S

2010. jan. 26. 21:04
 2/5 anonim válasza:
Nekem a megfázás után voltak ilyen tüneteim.
2010. jan. 26. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy mostanában nagyon stresszes? Ideges valami miatt? egyébként tudom milyen érzés...nekem ekkor jött elő...
2010. jan. 26. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Annyira nem vagyok stresszes, bár ki tudja. Mostanában van pár elég nehézkes ügy az életemben (bírósági ügy az apámmal + egyéb szépségek) de ennek ellenére nem érzem magamat stresszesnek. Lehet, hogy valójában aztán meg teljesen az vagyok, passz. :/ Köszi az eddigi válaszokat.

(LOL, Alien XD)

2010. jan. 26. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
én kivizsgáltatnám a helyedben,utána lehet gondolkodni, stressztől van-e.
2010. jan. 27. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!