Van értelme 2 hetet várni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
7+1 hetesen voltam orvosnál, csak petezsákot láttak. 2 hét múlva kell visszamennem. Én úgy gondolom, hogy nincs értelme 2 hetet várni, hiszen 100%-ra tudom, hogy mikor fogant. Ti visszamennétek jövő héten? Szeretnék mielőbb túllenni rajta!2013. nov. 13. 19:07
1/5 anonim válasza:
Én sem várnék 2 hetet,az már sok lenne...szerintem is nézesd meg előbb.Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Szerintem is menj hamarabb, de 7 hetesen már általában embrió is van szívhanggal.
3/5 anonim válasza:
...és mi van, ha mégis később fogant? Mi is úgy gondoltuk, h "húúú, mert tuti, h ekkor", aztán 2 héttel kisebb, de gyönyörűen fejlődik.
Jövő héten nézesd meg magad vhol, h van-e fejlődés, esetleg kérd ki egy másik orvos véleményét is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor ti is úgy látjátok, ahogy én. Van már egy kislányom, ő 3 év volt mire "összejött", most 17 hónap után "sikerült". A kislányomnál 5+6 hetesen riogattak, hogy már kéne legyen más is, mint petezsák. Aztán 6+6 hetesen már volt szívhang. Ezért is nem mentem előbb.
Kedves utolsó, mindig tudom mikor van peteérésem, mert fáj a hasam. Ha akarnám sem tudnám nem észrevenni.
2013. nov. 13. 20:11
5/5 anonim válasza:
5. kislányomat el akarták venni, mert hogy nincs benne semmi, lapos a petezsák...bla bla bla...7+2 naposan kezdett megindulni, 9 hetesen már volt szívhang a kontrollon! Kívánom hogy legyen neked is így!!! És a kontrollon már verjen a szívecske!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!