Mi értelme van ennek és miért csinálják a kismamák?
Én még nem tapasztaltam versengést ebben a témában, meg "őrületet".
Aki a hasa méretét, növekedését figyeli, abban szerintem egyszerűen csak a természetes anyai büszkeség van. Aki babát tervezett, az nyilvánvalóan örül annak, ahogy odabent fejlődik a kicsi, és várja, hogy minél nagyobb legyen és megszülessen.
Aki pedig kérdezi, hogy mekkora már a hasad, az azt hiszi, hogy te is büszkén és izgatottan várod, hogy növekedjen. És ebben nem számít, hogy "az már a baba-e", mert a méh növekedése is a terhesség része. Ha a mellünk nő közben, azt is ámulattal nézzük, pedig az sem a baba. :)
Ezt én se értem.Eleinte nekem is azt mondták azért van hasam mert gázokkal vagyok teli :P Közben meg ikreket várok.
Most meg azt kapom meg hogy nem is nagy a a hasam .Holott 20 hetes vagyok.De a lábamat már most se látom.Én nem foglalkozok velük.Akkora amekkora és kész :)
Én hétvégén egy 4-5 hetes kismamától hallottam, hogy ő már látja, hogy nő a hasa. :D És már ultrakívánós, és egyébként is, ő már nagyon terhes.
Szerintem ilyenkor agyban is más állapotba kerülnek/kerülünk. Van, aki jobban, van, aki kevésbé. :) Én most vagyok 7 hónapos, én a kevésbé kategóriába tartozom, azt hiszem. Én örültem, hogy tudtam még egy csomó ideig hason feküdni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!