Most mit csináljak? Eddig szedtem a Dufhastont, ma azt mondta a doki telefonom, hogy ha eddig nem tette meg a hatását, akkor semmi értelme tovább szedni. Van olyan ismerősöm, aki 16. hétig
Most ezt nem nagyon értem. Ha ma nem mentél, akkor a 12. heti uh vizsgálat így kimarad?
Nem írtad, mennyit szedsz egy nap. Én is szedtem és a 12. héttől kezdtem el csökkenteni az adagot persze a doki javaslatára. 2*2-vel kezdtem aztán pár napig 2*1 majd 1*1 végül elmaradt. Neked is így kellene abbahagyni mert rögtön nem ajánlott. De a 12. heti uh-t pedig nem hagyhatod ki!!!Akkor menj másik dokihoz, mert ezt muszály megcsinálni!
Szia!
Bízz a dokidban. Ha jól fejlődik a baba, akkor szerintem nagy gond nem lehet. A 12. hét a nagy vízválasztó. Ekkor dönti el a szervezet 2. körben, hogy minden oké-e a babával. életképes-e? Nálad igen.
Szia!
Nekem minden jó volt a 12.heti uh-n,de én még akkor is nagyon görcsöltem.A doki mondta,hogy a 14.hétig szedjem.Szerintem menj el az sztk-ba,ott biztos,hogy megnéznek,mert a Duphaston-t fel kell íratnod,ha ők még szükségesnek látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!