Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogy kezdődik a vetélés?...

Hogy kezdődik a vetélés? Egyből sok vér, vagy előbb gyenge, mint a menzesz? Előbb görcsöl vagy előbb jön a vér?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 16:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem kevés vérzés jelentkezett(reggel), elmentem orvoshoz, hazaértem,és du már dőlt belőlem a vér, nagyon enyhe görcs volt csak,de az is csak pár órán át tartott!
2013. júl. 2. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
Háát, nekem csak 3 napig gyenge vérzésem volt, in kább barnázás, de kevés. Az UH-on pedig kiderült, hogy már rég nem él a baba. Nyilván beindult volna erősebb vérzéssel nekem is, ha nem műt meg másnap adokim, de nekem csak gyenge barnázással-vérzéssel kezdődött. Görcs semmi nem volt. Csak puffadtam iszonyatosan.
2013. júl. 2. 16:38
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Másoknál?

Nekem bármikor megindulhat a vetélés, azt mondták. Egyedül vagyok itthon és eléggé félek. Persze telefon van a közelen.

2013. júl. 2. 16:41
 4/17 anonim ***** válasza:

Ne ilyen dolgokkal foglalkozz (tudom, könnyű mondani), hanem pihenj, olvasgass, vagy amit enged az orvosod!!!!!!!!!! :-)

Nyugi! A férjem mondogatta annó, hogy az idegeskedéssel és a sírással csak ártok.

Én 5 hetes voltam amikor kiderült hogy elhalt a terhességem, de nekem semmi vérzés és semmi görcs nem volt; gondolom kicsi volt még hozzá.

Nem kellett műteni sem, 2 vérvételt csináltak ami igazolta, és ennyi.

Biztosan függ a terhesség korától. Pozitív tartalmú dolgokat olvass, és ha bármi furcsát tapasztalsz, szólj azonnal az orvosodnak, vagy csörögj be a nőgyógyra, és kérdezz rá hogy be kell-e menned.

Nem lenne jobb ha befektetnének????

Kapsz valamit a terhesség megtartására?

2013. júl. 2. 16:57
 5/17 A kérdező kommentje:
Sajnos az enyém is elhalt, azt mondták, hogy bármikor megindulhat a vetélés.
2013. júl. 2. 18:03
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem enyhe, élénk piros vérzéssel kezdődött, ami egyre erősebb volt, estére meg ahogy az első válaszoló is írja, ömlött belőlem. A görcsök nem jelentkeztek azonnal, legelőször a vérzés indult meg. Viszont estére lezajlott a vetélés, onnantól kezdve még 6 napig véreztem. Én szedtem Ergam cseppet, ami segíti a kilökődést. Nem igazán értem amúgy. Már tudod, hogy meghalt a babád? Vagy csak félsz tőle? Ha az utóbbi, akkor semmiképp se görcsölj ilyenen!
2013. júl. 2. 19:17
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi tünet. Bár nekem nem fejlődött a petezsákban semmi, ezért került sor a terhességmegszakításra.
2013. júl. 2. 20:36
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen, azt mondta a doki, hogy elhalt terhesség, és csak a petezsák látszott.
2013. júl. 2. 20:50
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem is elhalt... ma kezdődött igazán a vetélés. Előtte két napig csak maszatoltam. Aztán ma reggel élénkpiros vérzés, a betéteket egymás után cserélgetem, aztán nemrég elég nagy darabok jöttek ki. Ez egy kicsit rémisztő, de jobb mint a műtét...Meg arra gondolok, hogy inkább ürüljön ki minden természetesen, mintsem műteni kelljen. Reggel iszonyúan görcsölt a hasam, mint egy erős menzeszkor...
2013. júl. 3. 10:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom... De ugye van otthon veled valaki? Nem kell ilyenkor kórházba menni? Nehogy rosszul legyél...
2013. júl. 3. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!