Hogy kezdődik a vetélés? Egyből sok vér, vagy előbb gyenge, mint a menzesz? Előbb görcsöl vagy előbb jön a vér?
Köszönöm. Másoknál?
Nekem bármikor megindulhat a vetélés, azt mondták. Egyedül vagyok itthon és eléggé félek. Persze telefon van a közelen.
Ne ilyen dolgokkal foglalkozz (tudom, könnyű mondani), hanem pihenj, olvasgass, vagy amit enged az orvosod!!!!!!!!!! :-)
Nyugi! A férjem mondogatta annó, hogy az idegeskedéssel és a sírással csak ártok.
Én 5 hetes voltam amikor kiderült hogy elhalt a terhességem, de nekem semmi vérzés és semmi görcs nem volt; gondolom kicsi volt még hozzá.
Nem kellett műteni sem, 2 vérvételt csináltak ami igazolta, és ennyi.
Biztosan függ a terhesség korától. Pozitív tartalmú dolgokat olvass, és ha bármi furcsát tapasztalsz, szólj azonnal az orvosodnak, vagy csörögj be a nőgyógyra, és kérdezz rá hogy be kell-e menned.
Nem lenne jobb ha befektetnének????
Kapsz valamit a terhesség megtartására?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!