Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés utáni első menzesz...

Eszo kérdése:

Vetélés utáni első menzesz milyen volt?

Figyelt kérdés

Mennyiség? erősség? szín?

És mikorra jelentkezett?

2010. júl. 5. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Én vetélés után vagy 4 hétig véreztem, hormonprobléma miatt.:( Aztán kaptam gyógyszert és rá rendesen 26 napra megjött, 3 napig tartott, teljesen normális volt. Aztán a következő menszim már nem jött meg, az oka az a 23 hetes pocaklakó aki itt ficánkol a hasamba!:)
2010. júl. 5. 08:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon gratulálok a babóhoz!

Én a műtét után már 5-6 nappal nem is véreztem abszolut..a végén csak kicsi barnázás volt.

ma pont a 28. napon vagyok a műtéttől számolva..és reggel ilyen barnás folyás volt, úgyhogy tettem fel egy tampont..gondolom megjött..

de én vmi erősebb, bővebb vérzésre számítottam..talán majd holnaptól..

aztán remélem én is hasonló cipőbe kerülök, mint te!!

Mégegyszer grat és könnyű szülést kívánok!

2010. júl. 5. 09:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a vetélésem 6-7 napig tartott, és onnan számolva 29 napra jött meg.

Rendes vér jelentkezett, a mennyisége és erőssége a korábbiakhoz képest nem változott.

3 ciklust kellett megvárnunk, ez volt pont egy éve.

Most 36 hetes babás vagyok.

Kívánom, hogy minél hamarabb a te szíved alatt is ott legyen a kisbabád!:-)

Minden jót kívánok neked!!!

2010. júl. 5. 09:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Köszönöm a gratulációt! :)

Azt viszont nem tettem hozzá, hogy nekem nem volt műtét, magától kitisztult, csak hát ez a vérzés volt gáz.

A műtétes befejezésnél kb. 3 hónapot kell várni az újrapróbálkozásnál.

De azt olvastam, hogy a vetélések nagy része után, elég hamar sikerül az újabb baba és nagy része már meg is marad.:) Mert hát a természet mielőbb pótolja a veszteséget.Erre itt vagyunk mi is példának.

Remélem Nektek is mihamarabb összejön a Babuci! Kitartást! :)

2010. júl. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!