Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezhet olyan, hogy a hőmérsé...

Létezhet olyan, hogy a hőmérsékletem nem esik le az alaphő alá a nem várt napján, de még is megjön a menzesz?

Figyelt kérdés
Az van, hogy jan.25-én volt az ovum,utána elkezdett a hőmérsékletem igaz nem jelentősen de emelkedni,végig fent van az alaphő felett, még is ma olyan mintha picit véreznék. Nem görcsöl a hasam sem. Lehet a vetélés egyik jele? Mit csináljak?

2013. febr. 5. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Van, akinek nem esik le a mensi első napján! Ha két nap múlva is még fent van, akkor csinálj tesztet!
2013. febr. 5. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha megkérhetnélek, belinkelnéd a görbédet?

Én is hőmérőzöm, de ez az első hónapom és nem nagyon értem.

Holnapra nem várnám.. viszont olyan cikk-cakkos, hogy alig lehet rajta kiigazodni.

Köszi :)

2013. febr. 5. 14:29
 3/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
lehet hogy lassabban ürül ki a progeszteron nálad, és emiatt később megy le a hőmérséklet is. Van ilyen, de ha több mint 3 napig fennmarad akkor csinálj tesztet! Mert olyan is van hogy terhesen menstruál valaki még egyszer-kétszer.
2013. febr. 5. 14:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Persze szívesen, nekem ez egy igen hosszúra nyúlt ciklus. Mert előtte clostilbegytet(peteérés elősegítő) szedtem 3 hónapig. Ez az első mentes hónapom és elég nehezen lett pé-m, már ha volt egyáltalán. Egyébként is elég össze-vissza ciklusaim voltak ezelőtt. Amikor szedtem a gyógyszert elég normális volt a hőgörbém, mondjuk a gép ott sem jól húzta be az ovumat.

Ez a múlthavi görbém :

[link]

Ez a mostani :

[link]

Láthatod a különbséget a kettő között. Ma kellene nem megjönnie és eddig még nem is jött, csak az előbb, ahogy a wc-n voltam a papíron láttam egy pici vért, de azóta semmi.

Neked milyen a görbéd, belinkeled?

2013. febr. 5. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Az enyém ilyen:

[link]

Össze-vissza, jobbra-balra .. Nem is értem, hogy miért ilyen alacsony alapból a hőm.

2013. febr. 5. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem esik le a höm ,söt inkább mindig felugrik és csak a mensi 3-4. napján megy le .
2013. febr. 5. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:

De nekem leszokott esni a hőm aznap, amikor megjön. Már lehet kicsit túllihegem ezt a dolgot,de próbáltam egész nap bizonyos időkben mérni a hőmérsékletemet és mindig 37 felett volt. Totális őrület ez a babavárás, irigylem akinek rögtön összejön. :)

#5-nek :

Szerintem, 25-én volt az ovud, a gép nem jó helyre húzta be. Igaz utána nem mérted egy ideig, de szerintem onnantól egészen szépen emelkedett a hőmérsékleted, nem rossz ez a görbe egyáltalán. Az hogy alacsony az alaphőmérsékleted, utalhat pajzsmirigy alul működésre, ami miatt szintén nehéz teherbe esni. ezt érdemes kivizsgálni, olvass utána, mik a tünetei és talán leszűrheted magadról, hogy valóban lehet-e esélyed erre a "betegségre". Vannak rá gyógyszerek amikkel kordában lehet tartani a pajzsmirigy működést és utána semmi akadálya a babásodásnak! Különben nekem sem valami magas, Én ki vagyok vizsgálva semmilyen problémám azon kívül nincsen, hogy nem mindig van spontán peteérésem. Ezért szedtem a gyógyszert, erre kellett rásegíteni. És még így sem sikerült egyenlőre a baba. Remélem tudtam segíteni. Ha van még kérdésed írhatsz priviben is. :)

2013. febr. 5. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!