Vetélés után kinek mikor volt az első menzesz?
Hát nekem is úgy ment el, hogy egy hétig véreztem rendesen, meg kitisztult teljesen a méhem..szóval az szerintem mensi volt, de talán nem erre gondolt a doki, hogy egy vérzést kell kivárni....
Drukk a babákhoz! Nekem dec 30-án reggel ment el...
Nagyon sajnallom. Nallunk a Karacsony volt szomoru, nallatok meg a Szilveszter. :( Lelkileg nem egyszeru. Foleg az ember hajlamos azt hinni, hogy ilyen csak masokkal fordul elo. Hat ra kellett jonnom, hogy nem igy van. De talan most, az Uj Evbe minden rendben lesz es remelem, hogy mindketten babasak leszunk minel hamarabb.
Hat en is verezgettem kb. egy hetig. Minden nap enyhult a verzes egy picit. Szepen kitisztultam ugyhogy muteni nem kellett. De en is ugy gondolom, hogy a doki az egy honapos idot ertette a mensire. Egyebkent hallottam olyat, hogy 4 hetre de olyat is, hogy 6 hetre jott meg. Haaaaat remelem nem a 6 hetes kategoriaba tartozom. :)
Neked is drukk a babahoz!
Igen, nehéz nagyon... még szerencse, hogy nálunk van már gyerek, 14 hónapos kis ördögfióka :) Nagyon drukk a babához, meglátod, hamar össze fog jönni!
Ja, és nekem is pont ez járt a fejemben, hogy azt hittem, hogy ez velem nem történhet meg...és Bumm! Dehogynem... Na, de fel a fejjel, csak pozitívan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!