Ha az első terhességnél (vetélés) fájt a mellem, akkor ha most babás lennék fájnia kéne?
Ezzel én is így vagyok. Mellfeszülés egyáltalán nincs ez meglepő 4 éve mióta várjuk a babát egyszer volt csak ilyen. Holnap mensi esedékes de remélem az első lombiknak meglesz az eredménye.
Nem kell hogy második babánál is fájjon a mell. Legalábbis sok tapasztalatot olvastam,hallottam már és lehetnek nagyon különböző tünetek. Sok sikert!
nekem először nagyon érzékeny volt a mellbimbóm :$ sajnos ő elment :( viszont ma teszteltem egyet,mert megálmodtam este, hogy tesztelek és plusz lesz. egyébként nem csináltam volna, hiszen hétfőre nem várom.
halványan,de plusz lett. :) most semmi tünetem nem volt, csak az álom miatt mertem előbb tesztelni! talán az, hogy picit éreztem a petefészkemet, már ovu óta. :) mindannyiunknak nagy nagy drukk! még nekem is nagy szükségem van rá! :)
Drukk drukk :)
Gratulálok halkan a pozi tesztedhez utolsó! Csinálsz majd még tesztet? Biztos erősödni fog ;)
Halkan gratulálok a pozitív tesztelőnek:) Barátnőm is megálmodta hogy pozi lesz a teszt, és így is történt:)
Nekem az első terhességemnél, nem volt cicfájás, mit általában minden peteérés után, csak megjön érzés. Most is így vagyok, nincs cicifájás. Remélem jön a tesó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!