Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Szerintetek a mesterséges...

Szerintetek a mesterséges megtermékenyítés gáz?

Figyelt kérdés
Fb-on láttam egy képet, ahol azt írták, hogy ez gáz, és kicsit elgondolkoztam. Szerintük a folyamat miatt elhalt embriókat ugyanúgy kell tekinteni, mint az abortuszt vallási szempontból, mivel hogy te erőlteted magát a folyamatot, tehát úgymond nem Isten akarata, mint mondjuk egy vetélés. Mi a véleményetek? (amúgy nem érint a téma, tehát nem emiatt filózok, hogy belemenjek-e vagy sem)
tegnap 12:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
9-es, csak kíváncsiságból: te hány gyereket fogadtál örökbe az árvaházakból,hogy megmentsd az életüket?
tegnap 13:41
 12/28 anonim ***** válasza:
70%
Nem gáz, ezt szerintem csak gyerekgyűlölők mondják max. Szerencsére én sem voltam ebben érintett, de ha csak így lehetett volna gyerekem, toronymagasrol lesz@rtam volna a suttyok véleményét.
tegnap 13:46
 13/28 anonim ***** válasza:
76%

"Nem is való gyerek mindenkinek - van, aki ezt belátja és vannak sokan, akik sajnos nem!"

Kérlek segíts picit! Tehát gyerek akkor van, ha Isten úgy látja, kell. Ugye? Tehát ha kisebbsegi szül tizenhármat a valyoghazba, segélyre, akkor az oké, neki való a gyerek. Ha valaki szül gyereket egy eltitkolt terhesség után, aztán megfojtja és a kukába dobja, az jó, neki való a gyerek, elvégre az Isten adott neki.

tegnap 13:49
 14/28 anonim ***** válasza:
70%

9-es (és 13-as, 15-ös, 70%-os lepontozó), továbbra is várom a választ arra, hogy végülis akkor te hány gyerek életét is mentetted meg az árvaházakból?

Kérdező? nem gáz a mesterséges megtermékenyítés. Egy jó lehetőség annak, aki szeretne gyereket, de természetes úton nem jön össze neki.

tegnap 13:50
 15/28 anonim ***** válasza:
81%

15

Az ember általában nem gyereket akar, hanem a szerelme és önmaga gyerekét. De ennek felfogasahoz kell pici értelem. Ahhoz is, hogy felfogja valaki, az orokbefogadhato gyerekek úgy 90%-a 2 év feletti es/vagy viselkedes problémás vagy beteg,fogyatekos gyerek

tegnap 13:51
 16/28 anonim ***** válasza:
12%

Felesleges ezen vitázni.

Meddő sértődöttség.

Ha Isten ad gyereket, akkor lesz.

Ha nem akar adni, akkor járhatsz 10 évig is kezelésekre, feleslegesen.

De ha tényleg annyira nagyon szeretnél gyereket, akkor akár örökbe is fogadhatnál és azzal megmenthetnél egy életet.

De persze az nem annyira menő.

És ha ez a hozzáállás, akkor inkább ne is vállalj, mert mi lesz, ha a sajátod lesz fogyatékos vagy magatartás zavaros?!

A gyereknevelés nem habostorta.

tegnap 13:54
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

"Meddő sértődöttség."

Van gyerekem, mint írtam korábban.

"Ha Isten ad gyereket, akkor lesz.Ha nem akar adni, akkor járhatsz 10 évig is kezelésekre, feleslegesen."

Az IVF kb 55%-os sikerrel működik, tehát mégiscsak lesz 100 nőből 55-nek gyereke, akinek szerinted Isten nem adott. Nyilván meggondolta magát, nem?

"De ha tényleg annyira nagyon szeretnél gyereket, akkor akár örökbe is fogadhatnál és azzal megmenthetnél egy életet."

Van gyereked? Az apja valami random fickó, akivel egy éjszakás kalandod volt, ugye?

"De persze az nem annyira menő."

Nos, manapság épp, menő az örökbefogadás, pláne ha sérült, vagy kisebbségi gyerekről van szo

"És ha ez a hozzáállás, akkor inkább ne is vállalj, mert mi lesz, ha a sajátod lesz fogyatékos vagy magatartás zavaros?!"

A hozzáállás az, hogy ÉN minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy a gyerekem egészséges terhesség után egészségesen szülessen. Tehát nem dohányzom, iszom, nyomom a drogot vagy dugok össze vissza. Olyan örökbefogadhato gyerek nem létezik, aki tervezett terhessegbol született és a többségnel q terhesség is eltitkolt, gondolatban volt.

"A gyereknevelés nem habostorta."

Nem bizony. Ezért kell hozzá némi ész.

tegnap 14:07
 18/28 anonim ***** válasza:
75%

21

A gyerekemmel nem kell foglalkozni, felnőtt már. A kérdés pedig mindenkihez szól, aki olvassa. De értem, a te egod nem engedi, hogy valakinek más legyen a véleménye, mint neked. 😘

tegnap 14:13
 19/28 anonim ***** válasza:
38%

Xar ügy, hogy sokszor pont annak van gyereke, aki nem tud neki jó példával szolgálni. Másnak meg nem lehet.

Az élet igazságtalansága.

tegnap 14:15
 20/28 anonim ***** válasza:
74%
Ebben egyet értünk, 23.
tegnap 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!