Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi petesejtből (leszivàsko...

Mennyi petesejtből (leszivàskor) mennyi embiótok lett az 5.ik napra?

Figyelt kérdés
Nekem most volt az első leszivàs- 13 petesejt abból 9 lett megtermékenyitve.

okt. 11. 20:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem leszívás előtt 11 lett és 9 volt jó leszívás után. Mindegyik embrió jó lett. Meg is lepődtem.
okt. 11. 20:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Vaooo az nagyszerű. Azóta volt beültetésed is? A többi le lett fagyasztva? Nekünk is még eddig 9 van a 3.ik napra ☺️
okt. 11. 21:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 13-at szívtak le, 8 volt érett. 5 termékenyült meg és az 5. napon 2 embriót tudtak lefagyasztani.
okt. 11. 21:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak öt lett. Meg is lepődtem , hogy ilyen kevés lett, mert az első inszemnél 5 lett, utána mindig 3.

És ugye ott sokkal kevesebb volt az injekció. Nem is sikerültek az inszemek.

Erre a sok injekciótól is 5 lett. Abból 1 üres, 1 nem ment el 3 napig. 3 maradt. 2 beültettek és 1 megtapadt, novemberben érkezik. 1 le lett fagyasztva. Nekem 3 naposan ültettek be.

okt. 11. 21:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

15-öt szívtak le, már nem tudom mennyi volt megtermékenyíthető, de 6 termékenyült meg, mind a 6 elment a 3. napig, akkor 1-et beültettek és a maradék 5-ből 3 maradt 5. napra, őket fagyasztották.

A beültetés nem lett sikeres, de utána spontán terhes lettem így a 3 fagyi baba várja a sorsát. Ha a második baba is összejön spontán akkor felajánljuk őket embrió donációra.

okt. 11. 21:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagyok. Egyet ültettek be ő már az ágyban szuszog egy éves múlt. Négyet lefagyasztattunk, de idén megváltunk tőlük. Volt komplikáció a terhességnél és a szülésnél is, így nem tudunk több gyermeket sajnos vállalni. Pedig kettöt szerettünk volna.
okt. 11. 21:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
7 petesejtet szívtak le. 5 termékenyült meg, mind az 5 eljutott az 5. Napig. 2 embriót ültettek be, 2 lett lefagyasztva. Az 5. megállt. Mind a 2 megtapadt. Most 21 hónapos kisfiúk. Az érdekesség az, hogy a 7 petesejtből 3-nál befecskendezték a spermiumot és 4-re "rácsorgatták"...az a 4 maradt meg.
okt. 11. 21:31
 8/17 anonim ***** válasza:

12 sejt 1 embrio, 13 sejt 1 embrio, 14 sejt 0 embrió. Ezek nem sikerültek, nyilván, meg szerencsérebis, mert így is majdnem az életembe került harmadik a hyperstimu miatt.

Negyedik lombiknál valamiért gyengén reagáltam a szerekre 1 sejtem lett csak, de lett belőle egy szép 5 napos blaszto, amit vissza kaptam.

Ma már 13,5 éves nagy fiú.

okt. 11. 21:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Soft protokoll volt, csak 2 sejtet tudtak leszívni. Mindkettő eljutott 5. napig, de az egyik csak kompakt morula volt, az másnapra megállt. A másikat pgt után fagyasztották, euploid lett, elindult, de sajnos kémiai lett csak. Most kezdem a második kört.
okt. 11. 21:46
 10/17 A kérdező kommentje:
Első néha az élet nem kímél, de a másik oldalt meg szerencsés vagy 🥰
okt. 11. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!