Mennyi petesejtből (leszivàskor) mennyi embiótok lett az 5.ik napra?
Nekem csak öt lett. Meg is lepődtem , hogy ilyen kevés lett, mert az első inszemnél 5 lett, utána mindig 3.
És ugye ott sokkal kevesebb volt az injekció. Nem is sikerültek az inszemek.
Erre a sok injekciótól is 5 lett. Abból 1 üres, 1 nem ment el 3 napig. 3 maradt. 2 beültettek és 1 megtapadt, novemberben érkezik. 1 le lett fagyasztva. Nekem 3 naposan ültettek be.
15-öt szívtak le, már nem tudom mennyi volt megtermékenyíthető, de 6 termékenyült meg, mind a 6 elment a 3. napig, akkor 1-et beültettek és a maradék 5-ből 3 maradt 5. napra, őket fagyasztották.
A beültetés nem lett sikeres, de utána spontán terhes lettem így a 3 fagyi baba várja a sorsát. Ha a második baba is összejön spontán akkor felajánljuk őket embrió donációra.
12 sejt 1 embrio, 13 sejt 1 embrio, 14 sejt 0 embrió. Ezek nem sikerültek, nyilván, meg szerencsérebis, mert így is majdnem az életembe került harmadik a hyperstimu miatt.
Negyedik lombiknál valamiért gyengén reagáltam a szerekre 1 sejtem lett csak, de lett belőle egy szép 5 napos blaszto, amit vissza kaptam.
Ma már 13,5 éves nagy fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!