Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Éretlen petesejtek leszíváskor...

Éretlen petesejtek leszíváskor. Járt vki így lombiknál?

Figyelt kérdés

Kistesóért mentünk lombikozni.7 sejtet szívtak le, és egy indult el, de az is lassan. Úgy volt, hogy második napon vissza is teszi a doki, de nem változott. Nem halt meg, de nem fejlődött. Mondták, hogy 3. nap reggel telefonáljak oda, mert még beindulhat. Persze el is tettem magamban, hogy ez ennyi volt.3. nap reggel mennünk kellett, mert beindult. Persze, ugye kicsit később, gondolom nem is olyan erős... A doki azt mondta, hogy leszívásnál szépek voltak a sejtek , de amikor beül is megnézték, éretlenek voltak. Sokkolt a hír, mert eddig 3 lombikunk volt, és 16,20,13 petesejttel, és 5 napos blasztocitákat kaptam vissza. A harmadik próbálkozásból született egy gyermekem.

Kettős érzések vannak bennem... Persze sok esély nincs, de doki szerint a méhben van a legjobb helyen az embrió.

Volt vkinek hasonló esete? Mivel tehetném erősebbé a petesejteket?

Pco-s vagyok, nagyon vékony és nincs vérzésem, csak norcolouttal vagy fog. gátlóval :(

2015. júl. 11. 13:46
 1/2 Diana901 ***** válasza:

Szia. Én is pcos vagyok. 2. lombikom volt. mire punkciohoz értem fele petesejtem elment ,az a maradék 2 pedig éretlen volt... 4napossan kaptam vissza,azt az egy kis blastocitám és 3napja tudom,h itt van a pocakomban :)

Én ugy tudom,h ha kevésbé stimuznak akkor jobb a minöségük!

Nekem az elsönél 12 petesejt lett. 7termékenyült meg,és naprol napra egyesvel elhaltak...3at kaptam akkor vissza,de fagyasztásra már nem is maradt

2015. júl. 13. 20:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok neked! Sajnos nálunk az egy is nehezen indult el :(...
2015. júl. 13. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!