Kuxmux kérdése:
A lombikbebi programnal melyik kapszulatol lesz több petesejtem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 22:34
1/8 anonim válasza:
Nem kapszulát adnak, de nagyon egyénfüggő, hogy melyik stimuláló szerre ki, hogy reagál.
2/8 A kérdező kommentje:
AZ oke.De valaki mondta,hogy egy kapszula is sokat segitett neki.De a nevere nem emlekszem.Sajnos.
2013. jún. 1. 00:18
4/8 A kérdező kommentje:
Pedig van,csak te nem hallotal rola!!!
2013. jún. 1. 09:42
5/8 anonim válasza:
Persze biztos, hiszen még csak 8 lombik kezelésem volt.
6/8 anonim válasza:
:)))) Kedves (?) kérdező, ha egy és kizárólagos vélemény létezik, és az az, amit valakinek a valakije valamikor állítólag mondott, akkor minek teszed fel itt a kérdést? Kérdezd meg őt, hogy a sok gyógyszer közül melyik volt a befutója, és utasítsd az orvosod. :) NINCS olyan, hogy csak kapszula, ha lombikról van szó. De valószínű én is hülyeségeket beszélek 5 év meddőségi háttérrel.
7/8 anonim válasza:
Amúgy nem kell sok petesejt, egy is elég egy babához, ha jó, abból is lehetnek ikrek is akár.
Szerintem jobb a kevesebb jobb minőségű.
Igaz nekem 10 ill 9 lett, de nem kaptam semmilyen kapszulát, végül 2-2-t kaptam vissza, másodiknál 3-at fagyasztottak is, ebből ikrek lettek, pedig ugyanazokat a szurikat kaptam, de kevesebbet, mint amikor nem sikerült és több petesejtem lett.
8/8 anonim válasza:
Igen eleve nem jó ha 10nél több sejt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!