Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kálaiban mennyibe kerül egy...

A kálaiban mennyibe kerül egy lombikbébi program, páromnak túl kevés a spermaszáma?

Figyelt kérdés

#kálai
2012. okt. 19. 16:19
 1/10 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy így ikerterhesség bekövetkezhet? MErt mi egy ksibabát szeretnénk nem szeretnénk ikreket
2012. okt. 19. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a "kálai"?
2012. okt. 19. 16:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Kállai meddőségi központra gondoltam
2012. okt. 19. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
a lombik program tb támogatja! a gyógyszert kell fizetni! és melyikbe fogtok menni??vagyis melyik kaáli-ba?
2012. okt. 19. 17:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Budapestibe fogunk menni, és a gyógyszer mennyibe kerül? Mennyire valószínű hogy az első lombik sikerülni fog?
2012. okt. 19. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
hát én megmondom őszintén nem tudom még mert nem tartunk ott és hülyeséget nem akarok írni már mint a gyógyszer árról! én már olvastam itt olyan 150.000.- is de ez kezeléstől is függ !nem mindenkinek egyforma !az se garancia,hogy egyből sikerül!
2012. okt. 19. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem Kállai, hanem Kaáli.... (ejtsd: káli)

A TB támogatja, de így is kb 250.000 Ft, húgoméknak volt tavaly, mert ugyanez a férj problémája. Maga a beültetés ingyenes, de ahhoz előtte rengeteg gyógyszer, hormon, stb kell, hogy a petesejteket le lehessen szívni. Ez került rengeteg pénzbe. Ez nem úgy működik, hogy ikreket nem akarok, mert nem lehet kiszámítani, mi lesz az eredmény. Nekik 2-ből 1 maradt meg, és így 1 baba lett. Ha egyet ültetnek be, és nem lesz belőle semmi, akkor még van 4 állami alkalom, ami ugye olcsóbb, mert az első alkalommal leszívott és megtermékenyített petesejteket lefagyasztják (de így csökken az esély, hogy lesz belőlük valami). Szóval annyi gyógyszer nem kell már. Ezért szoktak kettőt beültetni, hogy legalább 1 maradjon meg.

2012. okt. 19. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Kb. 100ezerbe került, de hogy másnak mennyi, csakis attól függ, mennyi gyógyszert kell szedni. Ismerősömnek 140-be került, máshogy kellett szednie a gyógyszereket, mert más volt a problémája.

Hármat ültettek be, egyből baba lett.

2012. okt. 19. 23:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Már úgy értem egy baba lett.
2012. okt. 19. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:
A gyógyszer 70-300ezer között van. Ha nem akartok ikreket, akkor csak 1 embriot kértek vissza.
2012. okt. 20. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!