Szerintetek melyik program húzta be jól az ovulációt?
A fertilityfriend-et szoktam használni, csak mivel meglepődtem rajta, hogy melyik napra húzta be a ovu-t, ezért kipróbáltam a ciklus.hu-t, és az pont arra a napra tette, ahova én is tenném. De gondoltam jobb, ha megkérdezlek titeket is.
A FF szerint 15 dpo-n vagyok, vagyis már meg kellett volna jönnie, a ciklus.hu szerint 11 dpo-n. Szokott ovu-s fájdalmam lenni, most a hónapban is volt a 13-14. napon. Semmi mensi előtti tünetem nincs. Viszont csütörtökön egy roppant szokatlan dolog történt, egy-két csepp barnás vér volt a tisztaságin. Még sosem pecsételtem ciklus közben, és arra gondolok, lehet, hogy beágyazódás okozta.
Ha a 10. napon volt ovu, akkor esélytelen a hónap (nem voltunk együtt), ha a 14-en, akkor esélyes.
A válaszokat előre is köszönöm.
A görbém nem éppen a legszebb példány.
Most rosszul látok vagy tényleg 37 felett van az alaphőd? :O
Meg vagy fázva vagy alapból mindig ennyi?Ha alapból ennyi akkor az nagyon nem oké.Nagyon magas.Ez pajzsmirigy problémára utal.És én nem vagyok biztos a peteérésben sem.
Itt utána tudsz olvasni:
Bocs, nem a kérdésre válaszolok, de én csak 2 hónapig csináltam ezt a számolgatást és feladtam.
Én a Billings módszerre esküszöm! E szerint az ovuláció előtt 1-2 nappal a hüvelyből tojásfehérje szerű nyák jön, na akkor kell "akciózni"!
Nálunk bejött! És nem túl fárasztó a figyelése. Keress rá a neten, szerintem nagyon jó! Sok sikert!
Kedves 3. válaszoló!
Tudok róla, hogy a magas alaphő pajzsmirigy túltermelésre utal. Egy éve kérdeztem a háziorvostól, hogy nem lenne-e jobb megnézetni, de szerinte felesleges, mert az más tünetekkel is járna (magas pulzus stb.). Hát nem tudom, hogy igaza van-e. Egyébként gyerekként is ilyen magas volt a hőm, nálam a 38 csak hőemelkedésnek számít. Az orvos szerint vannak ilyen emberek, "ne képzeljek be mindenfélét".
Az utolsónak: mindenképp megírom mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!