Lombikosok! Hallottatok már olyanról, hogy leszíváskor csak üres tüszők vannak? Kérlek írjatok!
Tegnap 3 tüszőt szívtak le. Egyikben sem volt petesejt.
Nagyon el vagyok keseredve. Van még így esélyem babára?
Van ilyen. Lutri az egész. Most így sikerült.
Igen, előfordul és van esélyed, ha a következő lombiktortúráig eljutsz, de hamarabb is, attól függ miért volt indokolt a lombik.
Addig is egyél nagyon sok piros gyümölcsöt: kékszilva, feketeszőlő, ribizli, gránátalma - ezek első helyen. Ezek jó hatással vannak a hormonrendszerre, hogy fiatal maradj. Igyál napi 3-4 liter folyadékot. És napi 30-40 gramm fehérje elfogyasztása kötelező - elsősorban soványtúró, soványhúsok formájában. Most fel van turbózva a szervezeted a hormonkészítményekkel is, amit lombikon kaptál, és sokkal fogékonyabb vagy a következő 1-3 ciklusban spontán megtermékenyülésre is. Ezért figyelj megfelelő vitaminok fogyasztására (kálcium, magnézium,vas, antioxidánsok, FOLSAV!). Viszont terhesvitamint a hízásveszély miatt nem ajánlok, Folsav szedését mindenképp. A legfontosabb:
Ne keseredj el.
Hasonlókon estem át én is, ma két lurkóm nevelem.
Köszönöm a választ! Sajnos az AMH eredményem: <0,1%
Tehát alig maradt még éretlen tüszőm. Ezért félek a következő lombiktól, hátha tényleg elfogyott és akkor sem lesz semmi. Neked is üresek voltak?
A leszívott 2-4-ből a fele mindig üres volt.
A dokid tanácsát is kérd, sokat segíthet. Csak egy jó tüsző és petesejt kell.
Köszi a választ. És nekes a 3-ból lett valami?
A doki szerint petesejtdonor csak rokon lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!