Szopizás közben úgy hallom, mintha tele lenne babám orra. Leszíváskor mégsem jön váladék. Akkor mitől lehet ez a furcsa, szuszogó hang?
Figyelt kérdés
Mintha nem lenne teljesen tiszta a légút. De orrszíváskor semmi. :( Mit tegyek vele?
6,5 hónapos
2010. febr. 24. 10:00
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a nyálkahártya van beduzzadva és ez okozza a szuszogást. Volt mostanában náthás? Nátha utána nyálkahártya még duzzadt maradhat.
2/8 anonim válasza:
nekünk is volt hasonló, de végül a védőnő azt mondta h a nyálát túráztatja a fogai miatt és annak van ilyen szörnyű hangja.....ha nincs megfázva...stb, akkor erre lehet gyanakodni
3/8 anonim válasza:
Talán a tej megy bele a nózijába. Elő szokott fordulni, ilyenkor olyan, mintha náthás lenne. Ne szívd neki (a nyálkahártyának nem tesz jót a sűrű szívogatás), csak akkor, ha szopi után fél-1 órára is hallod a fura hangot.
4/8 A kérdező kommentje:
Csak szopi közben hallom. Most fújtam az orrába tengervizes sóoldatot, így nem volt annyira "röfögő" hangja, mint pl. hajnalban.
Hát beteg még nem volt, pár napja észrevettem, hogy néha napközben köhint, de nem rendszeresen, és talán a sok nyál miatt. Ha nincs láza, akkor csak nem lehet baja. Meg egész nap jó kedvű!
2010. febr. 24. 10:57
5/8 anonim válasza:
nekünk akkor volt ilyen, amikor felment a tej az orrába.
6/8 anonim válasza:
Nálunk is akkor van ilyen,ha tej megy az orrába.
7/8 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet detto mint nálatok, hat hósak leszünk.Se láz, semmi, csak "röfögés".Én is a tejre gondolok hogy az orrába szalad.
8/8 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen.Doki azt mondta nekünk a tej jut fel a nózijába azért szörcsög.Mohó is volt sokat szívott egyszerre.Mindig azt hittem én is hogy náthás de csak a tejci volt.Kinőtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!