Azok a nők akik nem akarnak természetes úton teherbe esni jelentkezhetnek spermabankos mesterséges megtermékenyítési eljárásra?
Sosem érdekelt a szex,erotika,testiség,mindig is hidegen hagyott a dolog.Sosem éreztem szexuális vonzalmat senki iránt sem,és nem is akarok szexuális kapcsolatot létesíteni senkivel,semmilyen férfival, viszont szeretnék édesanya lenni ami habár valószínüleg nem lesz majd könnyű szingliként de úgy gondolom meg fogok tudni vele birkózni.A kérdésem az,hogy itthon vagy akár külföldön azok a nők akik nem akarnak természetes úton teherbe esni jelentkezhetnek spermabankos mesterséges megtermékenyítési eljárásra?
Mennyibe kerül itthon vagy külföldön egy ilyen eljárás?
Magyarországon egyedülállóként is csak akkor lehet mesterséges megtermékenyítés, ha egyébként (valószínűleg) meddő vagy és ezt 2 különböző orvos kimondja.
Ilyenkor maga a beavatkozás ingyen van, a spermá~t kell fizetni valami 300.000 Ft körüli összeget.
Külföldön 1,5-2 millió forint körül van egy lombik. (spermadonorral inkább lombikot szoktak, mert drága a sperma és így egy mintából több embrió lehet, nagyobb az esély arra, hogy sikeres lesz valamelyik beültetés)
De ezzel a felfogással ne akarj szülni, a szülés sokkal "undibb", mint a szex.
tényleg érdekelne, miért rosszabb anya szerintetek az, akit nem érdekel a szex?
nekem van olyan ismerősöm akit otthagyott "apuka" (nem volt komoly kapcsolat). egyedül neveli a gyerekét és jól megvannak, csak rá figyel. ott nagyszülői segítség van.
szülni meg tud császárral is, van az a pénz amiért megcsinálják
írom ezt lassan 3 gyerekes anyaként, aki eddig 2x természetes úton szült és amúgy eléggé érdekel a szex. szóval abszolút a kérdező ellentéte vagyok, de ha neki így jó, miért kell mindjárt beszólni? ha van rá pénze és meg tudja oldani, akkor had csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!