Rúzsa Magdinak hogyan lettek hármas ikrei? Természetes vagy mesterséges úton?
Minden rosszindulat nélkül, mert nekem teljesen mindegy. De én azért nem hiszem el mert a Magdi 38 a férje pedig 44 éves.
És mióta mi is meddőségiben jártunk és a pár szem clostitól lett 3 petesejtem az inszemhez, azóta nem nagyon hiszem el. De ha ő nem akar beszélni róla , vagy tényleg természetes úton sikerült , az ő dolga.
Csak nekem sokat segített mikor az Ördög Nóra elmesélte az ő lombikos dolgait. Erőt adott.
A lombikot azért zárnám ki, mivel tudtommal nem egypetéjűek az azonos neműek sem. Hármat meg csak nem ültettek volna be neki.
Inkább gondolok a koránál fogva is kis stimulációs rásegítésre, ami elég volt, hogy több tüsző elinduljon.
Amerikában így lesznek a többesikrek. A 4-5-6-os ikrek. Nem lombikkal, mert ott sem engednek akárhányat beültetni. Viszont ott is írják fel a stimu bogyót, mint a cukrot...
Így begerjesztette a férfit, férjét hogy ekkorát spriccelt. :D
Amúgy nem hülyeség, ha sok "anyag" bejut, több petesejt is megtermékenyülhet = ikrek
Fun fact : Macskáknál egy alomban több kandúrtól is lehetnek kiscicák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!