Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rúzsa Magdinak hogyan lettek...

Rúzsa Magdinak hogyan lettek hármas ikrei? Természetes vagy mesterséges úton?

Figyelt kérdés

máj. 6. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Mesterséges.
máj. 6. 12:39
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Ő azt állítja, természetesen. Mondjuk nehezen hiszem el, hogy legalább vmi stimulálót (clostilbegyt) nem kapott, ha lombik nem is volt.
máj. 6. 12:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta természetes
máj. 6. 16:09
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Tuti hogy nem természetes úton!!!
máj. 6. 16:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mióta meddőségibe jártunk, azóta én sem hiszem el neki. Biztos volt valami gyógyszer vagy valami.
máj. 6. 18:27
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Természetes úton clostyval szerintem. Gondolom ha lombik lett volna elmondta volna.
máj. 6. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt nyilatkozta, hogy természetes úton és hármasikres csoportunkba is ezt írta. Én nem tudom, hogy igaz-e (nem voltam ott🤣). De van rá példa rajtuk kívül is, ahol természetes úton fogantak a trikrek, ismerek is családokat, az elvi lehetősége megvan, az esélye 1:6400-hoz. (Egy hármas ikres anyuka)
máj. 6. 23:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden rosszindulat nélkül, mert nekem teljesen mindegy. De én azért nem hiszem el mert a Magdi 38 a férje pedig 44 éves.

És mióta mi is meddőségiben jártunk és a pár szem clostitól lett 3 petesejtem az inszemhez, azóta nem nagyon hiszem el. De ha ő nem akar beszélni róla , vagy tényleg természetes úton sikerült , az ő dolga.

Csak nekem sokat segített mikor az Ördög Nóra elmesélte az ő lombikos dolgait. Erőt adott.

máj. 7. 13:19
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

A lombikot azért zárnám ki, mivel tudtommal nem egypetéjűek az azonos neműek sem. Hármat meg csak nem ültettek volna be neki.

Inkább gondolok a koránál fogva is kis stimulációs rásegítésre, ami elég volt, hogy több tüsző elinduljon.

Amerikában így lesznek a többesikrek. A 4-5-6-os ikrek. Nem lombikkal, mert ott sem engednek akárhányat beültetni. Viszont ott is írják fel a stimu bogyót, mint a cukrot...

máj. 7. 13:24
 10/13 anonim válasza:
0%

Így begerjesztette a férfit, férjét hogy ekkorát spriccelt. :D

Amúgy nem hülyeség, ha sok "anyag" bejut, több petesejt is megtermékenyülhet = ikrek

Fun fact : Macskáknál egy alomban több kandúrtól is lehetnek kiscicák!

júl. 12. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!