Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Működő tippek ikrek foganására...

Működő tippek ikrek foganására, lehet természetes és mesterséges is?

Figyelt kérdés

Nem divatból kérdezem. Egészségügyi okok miatt csak egyszer szülhetek, akkor is hatalmas esélyem van arra, hogy maradandó egészségügyi szövődményeket szerezzek, melyek között még a bénulás is benne van! A problémámról kérlek ne kérdezzetek.

Muszáj 25 éves korom előtt szülni, és csak egyszer engedélyezték a dokik, de szeretnék testvért a gyermekemnek. Szeretnék ikrekkel teherbe esni.

Tippek? Praktikák?

2013. máj. 14. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ami növeli az ikres teherbe esés esélyét azok a peteérést serkentő szerek Pl: clostilbegyt.

Én ezt szedtem és mellékhatásnak írja a többes terhességet :)

Nekem 21 évesen "kellett" cselekedni gyorsan.

Szerintem hasonló lehet a helyzetünk, de engem maradandó szövődményekkel nem fenyegettek...

2 évet próbálkoztunk tesóra aztán sajnos Ő nem maradhatott velünk 2 genetika szakvélemény után.

2013. máj. 14. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez orvosi utasítás után szedhető!!!!
2013. máj. 14. 10:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Beültetés
2013. máj. 14. 10:49
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Hormonkezeléssel lehet. Az iker terhesség nem lenne még veszélyesebb ha vannake gészségügyi problémáid? Az az egészséges szerezetet is megvisleheti és angyobba akockázata annak is hogy a babákkal valami probléma legyen. Én a helyedben örülnék ha egy egészséges gyerek sikerül. Nincs semmi abban ha valaki egyke. Attól még ugyanúgy teljes élete lesz.
2013. máj. 14. 10:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Én egyke vagyok és engem eléggé megviselt, mindig akartam volna testvért. A páromnak húsz évesen született testvére, ott már nincs meg a kapocs. Ezért döntöttünk ikrek mellett. A szülés alatt lennének komplikációim, így nem látom miért lenne veszélyesebb egy ikerterhesség. Csak annyival lenne veszélyesebb mint másnak. A szülés lenne neccesebb, de mivel programozott császárom lesz, 5 perc alatt kikapják a babákat, ha baj lenne.
2013. máj. 14. 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem! Akkor így császárral nincs olyan nagy esély a problêmára nem? Én is egyke vagyok, persze kiskoromban mondogattam hogy akarok tesót de csak mert másnak is volt! Késöbb sem és most sincs semmi problêmám azzal hogy egyke vagyok!
2013. máj. 14. 12:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A probléma az, hogy az ikrek az nem döntés kérdése. Még a lombik sem garantál ikreket. Nekem spontán ikreim vannak, "praktika mentesen" fogantak. De sok lombikos ismerősöm van, és mindenhol egy baba van.ÉS az az egy baba sem elsőre jött össze.
2013. máj. 14. 13:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Döntöttetek az ikrek mellett, és 5perc alatt kiveszik........ mielőtt bárkitől tanácsot, tippet kérsz, előtte azért kérlek tájékozódj hogy is vannak ezek a dolgok, mert sokunknál kiveri a biztosítékot.

Tudod ha úgy döntöttem volna én is, akkor mind a 6 gyerekem velem marad, és nem veszítem el őket! Hálát adok az életnek, hogy egyáltalán született egy kisfiam, és kiderült nem is lehet több. De teljes így is az élet!

Ha úgy sitty sutty kivették volna az egy szem fiam császárnál mint ahogy írod, most nem lenne oxigénhiány miatt problémája.

2013. máj. 14. 14:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
...folyt...nekem is vannak/voltak eü problémáim, és ugyan úgy mint te maximálisan hittem abban hogy nem lesz baj. Hittem az orvosnak, hittem mindenkinek. Kár volt. Úgyhogy senki ne bízza el magát!
2013. máj. 14. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak helyzetek amikor időzített császár van! Írta a kérdező hogy neki is így lesz egészségügyi okokból!
2013. máj. 14. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!