Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Működő tippek ikrek foganására...

Működő tippek ikrek foganására, lehet természetes és mesterséges is?

Figyelt kérdés

Nem divatból kérdezem. Egészségügyi okok miatt csak egyszer szülhetek, akkor is hatalmas esélyem van arra, hogy maradandó egészségügyi szövődményeket szerezzek, melyek között még a bénulás is benne van! A problémámról kérlek ne kérdezzetek.

Muszáj 25 éves korom előtt szülni, és csak egyszer engedélyezték a dokik, de szeretnék testvért a gyermekemnek. Szeretnék ikrekkel teherbe esni.

Tippek? Praktikák?

2013. máj. 14. 10:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Kedves 8-as! nagyon sajnálom ami veletek történt, de szerintem nálatok inkább valami genetikai "hiba" lehet, ha 6 gyerekből 1 tudott megszületni és ő sem teljesen egészséges!

Mi 2 éve próbálkoztunk tesóra, várandós maradtam és 15 hetesen vették el tőlem a picit, mert valamiért nem fejlődött rendesen. Azt mondták egyszeri nem ismétlődő "baj", 100%ban nyugodjunk meg mert van egy egészséges Fiúnk és a türelmi idő után próbálkozzunk ismét!

Örültem volna, ha Ő velünk maradhat és nem álmodozok arról, hogy kettő legyen, de mégse veszem ilyen személyesre a kérdést! Ő kettőt akar én örültem volna, ha ez a Kicsi velünk marad! Az én bajomon a kérdés kiforgatása nem segít a Tiéden se!

Itt a természet dönt! Praktika max tényleg a hormonális serkentés van...

Szép Napot Neked és nagyon sajnálom a kicsiket!

2013. máj. 14. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!