Mennyi ideig nem veszélyes az életképtelen embriót
magunkban hordozni?
Figyelt kérdés
3 hete állapították meg először hogy megállt a terhesség. Nincs szívhang. Megvizsgáltak egy hét múlva de akkor sem volt szív hang. Most 4 hete már hogy bennem van az életképtelen embrió és nem indult be a vetélés. Műtèti beavatkozást meg két hét múlva tervez az orvos. 6 hètig hordom ezt magamban. Már nagyon rossz a közérzetem ez miatt. Nem okoz ez egészségügyi problémát vagy fertőzést ha bomlásnak indul?
Nagyon sajnálok mindenkit akivel ez megesett. Borzasztó esetek vannak. Az életünket kockáztatják a felelőtlen orvosok. A hasamon alul lett egy bevèrzès ma reggelre. Kékes vörös folt. Mostmár én is tartok attól hogy ez hulla mérgezés lesz. Undorodok magamtól már. Voltam vele most az ügyeleten de azt mondták amíg nem ömlik a vér belőlem addig menjek haza. Majd elvisz hétfőn a mentő a munkahelyemről. Nem számít itt semmi. Hiába voltam magán dokinál az is a kórházba irányított ahol persze semmit nem csinálnak. Fèl ève volt agyvérzèsem szedem a vèrhigitót. Nálam ha elindul a vérzés akkor annyi. Köszönöm hogy megosztottátok a tapasztalatokat.
jan. 25. 14:19
13/18 anonim válasza:
Kérdező, jól vagy? Csak mert a minap hozott le... tegnap egy cikket az index, hogy egy kismamát hazaküldtek sürgősségiről, magánkórházból is, és mire végül kezelést kapott VOLNA, addigra belehalt a dologba.
Ez, amit itt leírtál, kísértetiesen hasonlít annak a nőnek az esetére.
jan. 30. 14:36
14/18 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy jól van a kérdező!!
jan. 30. 14:38
15/18 anonim válasza:
13!
Az már 4 hónapja történt. Csak most Dobrev Klára levele miatt kapták fel az ügyet.
jan. 30. 14:44
16/18 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nincs semmi baj!
jan. 30. 14:45
17/18 anonim válasza:
Nem érdeklődtetek a kórházban a dokinál,hogyan kerülhetnél előre a műtéti sorban?
Milyen magánklinika az,ahol elküldenek egy halott embrióval? Egyszerűen hihetetlen. Mármint én elhiszem, sajnos, de szörnyű.
Nekem megmondta a doki a magánklinikán, 180.000Ft, és megműt (küret és méhszájműtét).
jan. 30. 14:55
18/18 anonim válasza:
15, köszönöm a korrigálást. A vőlegényem mesélte, és ő nem említett dátumot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!