Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért válnak az anyák ilyen...

Miért válnak az anyák ilyen életképtelenné a Facebookon?

Figyelt kérdés
Benne vagyok pár anyukás csoportban, egész nap ezek mennek: xy doktor rendel ma? (Telefonálj)Hol kapok gyerekre zoknit? ( Kb mindenhol ahol gyerekruhát is) X Múzeumban milyen idő van, kabátos? (Réteges öltözködés?)
2022. dec. 22. 09:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Ja meg vennék uj nadragot,meg cipocsket a kicsire...hasznalt nem erdekel,csak uj....bakker ha uj erdekel menj el oszt vegyél...ha valakitol veszi akkor az mar hasznalt,es mostanaban lehet olcsobban venne meg a boltban mint a marketplacen.
2022. dec. 22. 09:25
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Hmmm, csak nem"soproni anyus"?
2022. dec. 22. 09:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az anyák, az emberek általánosságban. Amióta rászoktak a facebookra, képtelenek maguktól az önálló gondolkodásra. Mint ez az oldal csak nagyban. Itt is olyan dolgokat kérdeznek néha, aminek amúgy könnyebben utána lehetne járni, mint kiírni a kérdést. Vagy csak szimplán gondolkodni...
2022. dec. 22. 09:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak beszélgetni szeretnének egy kicsit
2022. dec. 22. 09:58
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Nemcsak anyák, nemcsak FB-on.

Itt a gyakorin is számos olyan kérdés van, amihez pl. elég lenne megnézni egy menetrendet (amit ugye interneten ugyanúgy meg lehet keresni, mint a gyakori kérdéseket).

De pl. történelem-politika témában egy rakás olyan kérdést tesznek föl, hogy ha rákeresnének a témára, és idevonatkozó cikkeket elolvasnának, máris képbe kerülnének. És nem laikusok ki tudja mennyire pontos információi és szubjektív benyomásai alapján, hanem történészek cikkei alapján.

2022. dec. 22. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

Kedvencem a "ki rendel ma a gyerekügyeleten?"

Miért, ha olyan doki, akit nem ledvelsz, akkor nem viszed be?

Meg a mi a telefonszáma ennek meg annak... Ezek mind fent vannak a neten, két másodperc kikeresni.

2022. dec. 22. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nem csak az anyák. Nézz szét itt más kategóriákban, ugyanúgy megvannak ezek az arcok. "Hol kapok sötétkék farmer nadrágot? Mit vegyek fel a karácsonyi vacsira? Van klíma a Piripócsról Alsószögesdre menő vonaton? Mennyi alkohol van egy doboz Kőbányaiban?" Stb. Sok ember szimplán ilyen.

A másik az unalom lehet. Szerintem sokan halálra unják magukat otthon a gyerekkel, és az ilyen csoportokban ezekkel az alibi kérdésekkel legalább felnőttekkel tudnak kommunikálni.

2022. dec. 22. 13:32
 8/11 A kérdező kommentje:

Ok, akkor nem csak én kapok agyvérzést ezektől ☺️

De, ezt most a soproni anyus hozta ki belőlem, hogy basszus nemár... A masik a "célirányosan mennék", "nem horror áron " kifejezések,annyira elcsépeltek már.

És ott abban a csoportban arra jöttem rá, hogy a kérdésekre a válasz 80%ban a Müller 😆 a többi meg az ügyeletes orvos meg melyik doki rendel/ nem rendel, azokra nem a Müller a válasz. Minden másra igen.

2022. dec. 22. 14:40
 9/11 flora08 ***** válasza:
75%
Csatlakoznék az előttem szólóhoz: nem csak anyukák és nem csak a Facebookon. A csoporttársaim még mindig képesek megkérdezni egy tanár email címét, olyanét is, aki négy éve tanít minket.
2022. dec. 22. 15:04
 10/11 anonim ***** válasza:
95%
Sok ilyet ismerek én is akik halvány fogalmuk sincs hogy hol keresék az adót dolgot.
2022. dec. 22. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!