Miért válnak az anyák ilyen életképtelenné a Facebookon?
Nemcsak anyák, nemcsak FB-on.
Itt a gyakorin is számos olyan kérdés van, amihez pl. elég lenne megnézni egy menetrendet (amit ugye interneten ugyanúgy meg lehet keresni, mint a gyakori kérdéseket).
De pl. történelem-politika témában egy rakás olyan kérdést tesznek föl, hogy ha rákeresnének a témára, és idevonatkozó cikkeket elolvasnának, máris képbe kerülnének. És nem laikusok ki tudja mennyire pontos információi és szubjektív benyomásai alapján, hanem történészek cikkei alapján.
Kedvencem a "ki rendel ma a gyerekügyeleten?"
Miért, ha olyan doki, akit nem ledvelsz, akkor nem viszed be?
Meg a mi a telefonszáma ennek meg annak... Ezek mind fent vannak a neten, két másodperc kikeresni.
Igen, nem csak az anyák. Nézz szét itt más kategóriákban, ugyanúgy megvannak ezek az arcok. "Hol kapok sötétkék farmer nadrágot? Mit vegyek fel a karácsonyi vacsira? Van klíma a Piripócsról Alsószögesdre menő vonaton? Mennyi alkohol van egy doboz Kőbányaiban?" Stb. Sok ember szimplán ilyen.
A másik az unalom lehet. Szerintem sokan halálra unják magukat otthon a gyerekkel, és az ilyen csoportokban ezekkel az alibi kérdésekkel legalább felnőttekkel tudnak kommunikálni.
Ok, akkor nem csak én kapok agyvérzést ezektől ☺️
De, ezt most a soproni anyus hozta ki belőlem, hogy basszus nemár... A masik a "célirányosan mennék", "nem horror áron " kifejezések,annyira elcsépeltek már.
És ott abban a csoportban arra jöttem rá, hogy a kérdésekre a válasz 80%ban a Müller 😆 a többi meg az ügyeletes orvos meg melyik doki rendel/ nem rendel, azokra nem a Müller a válasz. Minden másra igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!