Egyes szülők miért hiszik hogy az a normális ha a gyerek életképtelen? Ez nem beteg?
Van egy beosztottam a munkahelyen aki 28 éves nő de kb úgy él mint egy 8 éves.
Ha csapatépítő van anya hozza viszi, nem jöhet velünk céges kocsival.
Természetesen vonatra sem szállhat fel soha mert az veszélyes.
Munkahelyre is sokszor jönnek érte..ha pl túlóra van, sötétedésben már ne maga menjen haza.
Akartam neki egy jutalom utat intézni 4 napos, visszautasította mert anya nem engedi el..
Sőt párszor írt is nekem levelet az anyja, hogy mit hogy csináljunk a munkahelyen , hogy a kislányának jó legyen.
Ez csak szerintem beteges?
Hát főleg az anyja..Szerintem.
De nem értem miért nem lép ki ebből.
Próbáltuk már neki finoman mondani, azt mondja mindig "engem kicsit jobban féltenek".
Oké 16 évesen talán még elmenne ez..De 28 évesen szerintem ez nem kifogás.
Én is ismerek ilyen embereket, de tapasztalatom szerint nekik így kényelmes, van aki még rá is játszik. Szóval attól még, hogy valaki értelmesnek látszik, még lehet teljesen életképtelen és szerintem ez egy bizonyos szinten túl nem is feltétlen a szülő hibája.
Ismerek olyan 45 éves orvosnőt akit a szülei mindennap autóval visznek dolgozni és kaját csomagolnak neki stb... Épp eszű ember ezt ilyen idős korban konkrétan nem hagyná, de neki nyilván így kényelmes, hogy felnőtt fejjel is játszhatja az 5 évest.
Csak kíváncsi voltam nem-e csak én tartom ezt már betegesnek.
Másrészt hátha van itt ilyen szülő és felvilágosítana arról, hogy ebben mi a jó neki :D De ilyen sajna úgysem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!