Az mennyire normàlis hogy néha ràm tör az érzés hogy úgy szaporodnék?
Figyelt kérdés
Pedig még nem akarok gyereket. Nem is vagyok abban a helyzetben. Egyszerüen viszont néha ràm tör ilyen érzés hogy úgy szétszórnàm a magjaimat. Teherbe ejtenék nöket. Meg én sose hagynàm el a gyerekem szóval akkor jó sok babàt kéne felnevelnem😂😂😂. Ezért is hülyeség.2019. jún. 12. 20:20
4/10 anonim válasza:
Emberi ösztön.
A pasi erre van programozva.
5/10 he84 válasza:
Nyilván mert jelenleg főleg a szaporodási ösztönödre hallgatnál legszívesebben. Ám azért túlzottan nem jó szaporodni és így is elég sokan vagyunk már összességében. Nem csakis Magyarországra értem ezt, hanem az egész Föld népességére.
6/10 anonim válasza:
Téged is megsütött a nap és kibújt belőled az állatias ösztön......
7/10 anonim válasza:
Már megint produkálod magad, Obelisk? Szerintem pihenj egy kicsit, nem kell másokat is fárasztani :DD
8/10 anonim válasza:
Normális. Dolgoznak a hormonok. Nagy feladat az életben, hogy a benned élő állatot irányítani tudd, képes legyél ész érvekkel hatni rá. Egy tizenéves fiatalban már ott van az "ösztön" (vagy szebben biológiai érettség), viszont nem minden család támogatja azt, hogy egzisztencia nélkül csinálj gyereket a szüleid nyakába. Vagy az államéba. Ez nyilván a Te döntésed, mindenki a saját sorsának a kovácsa. Érdemes megnézni pro és kontra példákat, aztán ez szerint mérlegelni, plusz szülőkkel megbeszélni, ha még nem vagy 18 éves és önálló.
9/10 anonim válasza:
" túlzottan nem jó szaporodni és így is elég sokan vagyunk már"
Persze, csak nem itt.
10/10 he84 válasza:
Nyilván úgy értettem 9-es válaszoló, hogy a világon vagyunk már elég sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!