Normális, ha egy nő még csak kamasz, de már arról álmodozik, hogy milyen gyereket vállalni?
Én is sokat gondolkoztam saját családról 14-16 évesen aztán még mindig nincs gyerekem 25 évesen se :D mert nem találtam meg azt az embert akinek szivesen szülnék
Normálisnak normális csak ne rohanj vele, van még bőven időd családot vállalni
Egy kamasz hogy lehet NŐ? 😂😂😂
Ismerek pár olyan nőt, aki 15-16 évesen lett anyuka, és ma már azt mondják, ha újrakezdhetnék, biztos hogy várnának pár évet a szüléssel.
Onnantól kezdve, hogy megszületik a gyermeked, megszűnsz “te” lenni.
Onnantól kezdve “mi” leszel. Folyik az orrunk, pisilünk, kakilunk, felálltunk, elestünk, betegek vagyunk, stb. Ha nem élsz szülés előtt, megbánod, és annak a csemete issza meg a levét. Lehetsz felelőtlen, a saját magad életével. De a gyermekedért mindent meg kell tenned, hogy biztosítsd neki a lehető legjobb, legbékésebb, legkellemesebb légkört az életéhez.
1-3
Miért, a személyi igazolványban van ilyen, hogy lány és csak mondjuk 20 évesen váltják nőre? Nem kell szándékosan értetlenkedni. A kérdező erre gondolt, hogy nő = puncija van.
Persze, hogy normális.
Mióta az eszemet tudom, felesèg ès anya akartam lenni. Kiskoromban ha nem tudtam elaludni, elképzeltem, hogy van egy kisbabám, és hogy majd miket fogunk együtt csinàlni. Alig vàrtam, mindig is erre vàgytam!
Azóta beteljesedett, persze nem olyan könnyű, mint kèpzeletben :)
De a legjobb érzés!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!