Normális ha egy lassan 7 éves gyerek a földön fetrengve játszik?
Figyelt kérdés
2019. febr. 16. 14:20
3/9 anonim válasza:
25 vagyok, de a péntek estéim még mindig így néznek ki.
4/9 anonim válasza:
Abszolút. 11 eves fiam mai napig teszi és nem tartom abnormálisnak :-)
5/9 anonim válasza:
Mi is a legtöbb játékot a földön ülve, fekve vagy hemperegve játsszuk. Legohoz, társashoz, kisvonathoz, nagy kép színezéséhez sokkal jobban hozzáférünk, birkózni, bunkert építeni és hasonlók meg hol lehetne máshol?
6/9 anonim válasza:
Míg lakásban éltünk, meleg, puha szőnyeg volt a nappalinkban, imádtam a földön ülni, olvasni, tanulni.
41/n
7/9 anonim válasza:
Bár az enyem még csak 6, de ő is igy jatszik az apjával együtt, aki 30.
8/9 anonim válasza:
20 vagyok mégis szeretek lefeküdni a földre :DDD Nincs benne semmi abnormális... (Jobb mintha "0-24-be" a gép előtt ülne, 7 évesen az tényleg nem lenne normális)
9/9 anonim válasza:
Kérdező neked nem volt gyerekkorod, gyerekszobád, játékaid? Sajnállak, nem mindenkinek adatik meg :/ teljesen normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!