Hogyan néz ki egy 7 hetes vetélés?
Én görcsöltem pokolian. Majd elkezdtem darabosan vérezni. Babszem nagyságú darabokkal. Pont munkában kezdődött. Elindultam haza, de elötte még beugrottam a boltba betétért (tampont használok, ehhez az nem volt jó)
A boltban öntött el a vér, ahogy mentem ki, húztam kb a vércsíkot magam után. Hazamentem, lezuhanyoztam, de már annyi erőm nem volt kiszálljak a kádból. Mentő vitt be a kórházba, kaptam vért is.
Nekem tegnap este kezdődött a vérzésem,hajnalban irgalmatlanúl görcsöltem. Reggel mosdóba menet minden,de szó szerint minden ki jött belőlem. Óriási vér rög,szövet és szerintem valami más is amiben nem vagyok biztos de lehet a méhlepény volt,nagyon undorító volt. Éjjszakai óriás betétet használok kb orankent de reggel 20percenket csereltem.
Dokihoz nem tudom mikor menjek vele. Hétfőn lett volna a terhesseg megszakításom műtéttel
Nekem nem volt görcsöm, csak fura kapirgáló érzés (mintha egy kisegér vagy hörcsög kapirgálna) a petevezetékemnél, ahol megtapadt.
Aztán jött egy nagyon erős vérzés, mint egy durva menstruáció.
3 napot kórházban voltam, de nem kellett műteni, csak megfigyeltek. Rendben lezajlott a folyamat :(
Azóta már van 2 gyerkőcöm.
Anyukámnak a tiédhez hasonló vetélése volt fiatalkorában...s az a "csomó" nála az embrió volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!