Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogyan néz ki egy 7 hetes...

Hogyan néz ki egy 7 hetes vetélés?

Figyelt kérdés
Két és fél hete folyamatosan görcsölök és vérzek. Természetesen voltam orvosnál több alkalommal is, de az ünnepek miatt mindig más orvos tudott csak megvizsgálni. Egy hete azt mondták valószínűleg meg fog állni a terhesség, rá pár napra mégis nőtt egy picit a petezsák, azt kérték várjunk egy hetet meglátjuk mi lesz, addig már ne menjek be újabb vizsgálatra. Tegnapi erős görcsök után távozott egy kb. diónyi nagyságú "csomó". Azóta a vérzés és a görcsök is csillapodtak. Lehet, hogy ő távozott? Akinek otthon ment el a babája mit tapasztalt?

jan. 8. 07:13
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Én görcsöltem pokolian. Majd elkezdtem darabosan vérezni. Babszem nagyságú darabokkal. Pont munkában kezdődött. Elindultam haza, de elötte még beugrottam a boltba betétért (tampont használok, ehhez az nem volt jó)

A boltban öntött el a vér, ahogy mentem ki, húztam kb a vércsíkot magam után. Hazamentem, lezuhanyoztam, de már annyi erőm nem volt kiszálljak a kádból. Mentő vitt be a kórházba, kaptam vért is.

jan. 8. 07:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, borzasztó lehetett. Én is azt látom mindenkinél, hogy a vetélés nagyon erős vérzéssel jár, de nekem inkább csak olyan volt mint egy erősebb menstruáció, és ahogy távozott az a csomó szerű szövet, gyakorlatilag el is múlt. Amíg orvos nem vizsgál meg újra, rengeteg progeszteront kell használom. Lehet, hogy ez tartja vissza az erős vérzést?
jan. 8. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
6%

Nekem tegnap este kezdődött a vérzésem,hajnalban irgalmatlanúl görcsöltem. Reggel mosdóba menet minden,de szó szerint minden ki jött belőlem. Óriási vér rög,szövet és szerintem valami más is amiben nem vagyok biztos de lehet a méhlepény volt,nagyon undorító volt. Éjjszakai óriás betétet használok kb orankent de reggel 20percenket csereltem.

Dokihoz nem tudom mikor menjek vele. Hétfőn lett volna a terhesseg megszakításom műtéttel

jan. 8. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Nekem nem volt görcsöm, csak fura kapirgáló érzés (mintha egy kisegér vagy hörcsög kapirgálna) a petevezetékemnél, ahol megtapadt.

Aztán jött egy nagyon erős vérzés, mint egy durva menstruáció.

3 napot kórházban voltam, de nem kellett műteni, csak megfigyeltek. Rendben lezajlott a folyamat :(

Azóta már van 2 gyerkőcöm.

Anyukámnak a tiédhez hasonló vetélése volt fiatalkorában...s az a "csomó" nála az embrió volt.

jan. 8. 12:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek orvoshoz, akkor kiderül hogy a petezsák volt-e, de nagyon valószínű, hogy igen. Köszönöm a válaszaitokat!
jan. 8. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!