Szerintetek elvetéltem?

Figyelt kérdés
December 15.-én teszteltem először pozitívat, majd 2 és 4 nappal később is. Semmilyen jelei nem voltak a terhességnek, talán egy picit húzódott a hasam alja. 2 nappal ezelőtt egy minimális barnás váladékot észleltem, tegnap enyhébb színű, ma pedig már szinte semmi. Reggel teszteltem, pozitív lett. Nőgyógyászhoz január 9-re kaptam időpontot. Szerintetek elvetélhettem? Lehet hogy még nem ürült ki teljesen a hcg szint azért lett pozitív a teszt? Olyan érzésem van mintha már nem lenne semmi.

dec. 31. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Majd az orvos válaszol.
dec. 31. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
A minimális barnás váladék nem utal vetélésre. Ha elvetéltél volna, akkor olyan lett volna, mintha menstruáltál. Normális piros vérrel.
dec. 31. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ezt tapasztaltam majd kiderült hogy megszakadt a terhesség missed ab lett szóval nem indult be a vetélés magától.
dec. 31. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy elvetéltél. Tesómnak sajnos volt egy vetélése, enyhe barnázással kezdődött és fokozatosan erősödött, végül már rendes piros vér volt. Szóval az nem ilyen.

Viszont nekem volt ilyen tünetem, mint neked, ugyanígy a terhességem elején. Progreszteront kaptam, mivel ez a barnázás utalhat progi hiányra. Azóta már 2 éves a fiam 😊 Én nem várnám meg a 9.-ét, jobb ha minél hamarabb felírja a doki a gyógyszert.

dec. 31. 13:26
 5/6 anonim válasza:

Nekem amikor ilyen volt, mindkét babám megmaradt!:) a màsodiknál ettől jóval több volt mint amit leírtál, nem tudják mitől.

Egy babám nekem is elment, viszont akkor semmi jele nem volt csak már az UH-n. Úgyhogy próbálj meg ne aggódni addig sem.:) nem jelent feltétlenül rosszat.

tegnapelőtt 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért nem mész be ügyeletre és kiderült azonnal ultrahangon!
ma 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!