Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ha spontán vetéléskor nem...

Ha spontán vetéléskor nem ürült ki teljesen minden az miben nyilvánul meg?Vetélés után mennyi idővel jelentkeznek a tünetek?

Figyelt kérdés
Nyilván csak elméleti a kérdés.nyilván megvizsgált az orvos.csak kíváncsi vagyok.Elvileg ha valaki nem ürült ki teljesen akkor a nő belázasodhat vérvertőzés következtébe.na de ez a vetélés után mennyivel jelentkezik?

tegnapelőtt 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Bár nekem művi úton fejezték be a vetélésem, de nálam úgy volt, hogy nem akart abba maradni a vérzés. Vagyis inkább úgy fogalmazok, volt, hogy véreztem, volt, hogy barnáztam, aztán pár napig semmi. Majd újra barnázás, néha vér is. Ez kezdett gyanús lenni, hogy nem normális, és elmentem orvoshoz aki alátámasztotta, hogy nem ürültem ki rendesen, csináltatott vérképet, amin hálistennek (még) nem volt gyulladásom, így lázam se és semmi egyéb. Kaptam gyógyszert ami méhösszehúzódást idéz elő (a nevére már nem emlékszem, rég volt), azt mondta a doki, hogy vagy távozik az a valami ennek a gyógyszernek a hatására vagy sajnos újabb kaparás. Szerencsére távozott.
tegnapelőtt 13:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Gyakrabb tünetek a láz és a bűzös folyás. Ritkább a szédülés, hányinger, levertség.

Ha nem is ürül ki elsőre magától minden, elhúzódva általában ,,megoldja a természet".

Ritkábban van kaparásra szükség, mint akárhányszor csinálják, csak figyelni kell a tüneteket.

tegnapelőtt 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!