Spontan vetelesre kaptam ergometrinat 2 fiolat, mennyi idore kell a verzes jelentkezzen? Nekem meg nem jelentkezett es 1et bevettem, meg kell 1 et! Ha nem indul meg mi lesz? 4 hetes es 3 napos voltam?
Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 06:32
1/5 anonim válasza:
Mi a francért nem védekeztél vagy kértél inkább esemény utáni tablettát? Inkább magzat elhajtót szedsz be. Te mocskos gyerek gyilkos.. Nincs neked lelked de szíved se... De b..szni azt tudsz.. Gratulálok.
3/5 A kérdező kommentje:
szegyeld meg magad elso valaszolo , azert mert igy beszelsz , sajnos hogy elhalt a babam , nem tehetek rola ,en nagyon szerettem volna ezt a kis babat
2017. febr. 7. 13:06
5/5 A kérdező kommentje:
Várom hogy jöjjön meg a MENSZESZ. Vagy hogy legyek terhes . kiderül még jön első ciklus vagy terhes maradtam mégis
2017. márc. 9. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!