Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spontan vetelesre kaptam...

Spontan vetelesre kaptam ergometrinat 2 fiolat, mennyi idore kell a verzes jelentkezzen? Nekem meg nem jelentkezett es 1et bevettem, meg kell 1 et! Ha nem indul meg mi lesz? 4 hetes es 3 napos voltam?

Figyelt kérdés

2017. febr. 7. 06:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a francért nem védekeztél vagy kértél inkább esemény utáni tablettát? Inkább magzat elhajtót szedsz be. Te mocskos gyerek gyilkos.. Nincs neked lelked de szíved se... De b..szni azt tudsz.. Gratulálok.
2017. febr. 7. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi lesz? Elmész újra orvoshoz
2017. febr. 7. 11:36
 3/5 A kérdező kommentje:
szegyeld meg magad elso valaszolo , azert mert igy beszelsz , sajnos hogy elhalt a babam , nem tehetek rola ,en nagyon szerettem volna ezt a kis babat
2017. febr. 7. 13:06
 4/5 anonim válasza:

Kérdező!

Azóta mi történt veled?

2017. márc. 9. 12:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Várom hogy jöjjön meg a MENSZESZ. Vagy hogy legyek terhes . kiderül még jön első ciklus vagy terhes maradtam mégis
2017. márc. 9. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!