2 hete vérzek de nem indul be az a hirtelen erős vetélés amit mindenki emleget. Valaki spontán vetélt el úgy, hogy nem volt hirtelen erős csak hetekig/hónapokig vérezgetett?
Élénk piros vérzés, de kevesebb mint egy menzeszem elején szokott lenni. Abban bíztam, hogy e héten megindul az erős vérzés és kiürülök, mert ezen a héten lenne a menzeszem normál ciklus esetében. Azt gondolnám eddigre lecsökkentek a terhességi hormonok annyira hogy érzékelje a testem és be induljon. 7 hetesen halt el, az embrió teljesen felszívódott, a petezsák uh alapján leválóban szóval valami azért beindult. Műtétet nem szeretnék, mert a petezsák is nagyon kicsi, embrió már nincs is, adok esélyt a természetnek, ezért is vártam ennyit de nem tudom beindul e egyáltalán vagy így szép lassan kiürülhet...
Volt valaki így, hogy nem volt az a hirtelen erős vérzés és lassú vérzéssel távozott? (Nagyanyáink korában mikor nem volt műtét, hogyan vetéltek el...)
#1. Vérmérgezés.
A vérfertőzés pöppet más.
Nekem sem volt erős vérzés, de az első nap egy nagy darabban távozott az egész, utána 7 napig gyengébb vérzés volt, mint a menstruáció, de kiürült.
Nekem egy hetet adtak, ha egy hét alatt nem ürült volna ki, akkor műtét. Szerintem 2 hét már nagyon sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!