Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 2 hete vérzek de nem indul be...

2 hete vérzek de nem indul be az a hirtelen erős vetélés amit mindenki emleget. Valaki spontán vetélt el úgy, hogy nem volt hirtelen erős csak hetekig/hónapokig vérezgetett?

Figyelt kérdés

Élénk piros vérzés, de kevesebb mint egy menzeszem elején szokott lenni. Abban bíztam, hogy e héten megindul az erős vérzés és kiürülök, mert ezen a héten lenne a menzeszem normál ciklus esetében. Azt gondolnám eddigre lecsökkentek a terhességi hormonok annyira hogy érzékelje a testem és be induljon. 7 hetesen halt el, az embrió teljesen felszívódott, a petezsák uh alapján leválóban szóval valami azért beindult. Műtétet nem szeretnék, mert a petezsák is nagyon kicsi, embrió már nincs is, adok esélyt a természetnek, ezért is vártam ennyit de nem tudom beindul e egyáltalán vagy így szép lassan kiürülhet...

Volt valaki így, hogy nem volt az a hirtelen erős vérzés és lassú vérzéssel távozott? (Nagyanyáink korában mikor nem volt műtét, hogyan vetéltek el...)

nov. 22. 15:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Orvosom szerint vérfertőzést nem kaphatok, veszélytelen már.
nov. 22. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Pont ez volt velem is. Mire megműtöttek már méhgyulladásom volt. Az én dokim azt mondta nagyon nem oké 2 hétig vérezni.
nov. 22. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#1. Vérmérgezés.

A vérfertőzés pöppet más.

nov. 22. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt erős vérzés, de az első nap egy nagy darabban távozott az egész, utána 7 napig gyengébb vérzés volt, mint a menstruáció, de kiürült.

Nekem egy hetet adtak, ha egy hét alatt nem ürült volna ki, akkor műtét. Szerintem 2 hét már nagyon sok

nov. 22. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ügyeleten kaptam gyógyszereket a terhesség megmentésére, mert akkor még nem tudták megmondani, menthető -e, túl fiatal volt ahhoz. Akkor alig volt vérzés. Ez tartott 3-4 napig. Aztán egy reggel, ahogy felkeltem, sötétbarna vér, bocs a hasonlatért, de mint a presszó kávé. Dőlt, amikor wc-re mentem. Ez volt maga a vetélés. De teljesen híg, az endometrium nem vált le a progi miatt. Abbahagytam és az orvos erős menstruációs vérzést jósolt, láttam uh-n is a még vastag endometriumot. 2nap múlva "jött meg", életem leggyengébb menstruációja. Vagy 10 nap után telefonáltam, hogy ilyenkor mi van? Gyenge volt, most még gyengébb,de már régóta. Behívtak, megnéztek, már nem látszott semmi, teljesen kiürültem. Másnap már nem is véreztem picit se.
nov. 23. 01:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszert adott es azzal sem? Nem utalt be kórházba? Engem egyből beutalt és kiírtak műtétre, de azt mondták, ha vérzek, akkor ügyelet. Barátnőm tablettát kapott, ami megindította.
nov. 24. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!