Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Amíg nő a HCG szint, nem...

Amíg nő a HCG szint, nem indul meg a vetélés?

Figyelt kérdés

7 hetes vagyok menstruáció szerint, de már egy hete csak egy üres petezsákom van, ami nő, de se szikhólyag, se embrió nincs benne. Az orvosom szerint ez ennyi volt, de azért várjunk még 1 hetet. A HCG szintem viszont lassan, de nő, utoljára 5000 volt.

Semmi tünetem nincs, vérzés, görcsök sem. Én már elengedtem ezt a terhességet, de mire számíthatok? Amíg nő a HCG szint, nem fog megindulni a vetélés? Valószínű műtétre lesz szükség? Mennyit szoktak vele várni?

2024. máj. 28. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Max 1 hetet várnak. Szerintem növekvő hcg-vel is be tud indulni.
2024. máj. 28. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem missed abom volt. 9 hetesen vettek eszre hogy 6 hetesnek felett meg a petezsak es üres volt. Azert csinaltak hcg szintet biztos ami biztos alapon. 48000 volt az ertek. 2 napra ra 43000 szoval lassan de csokkent. Allitolag a veteles nem indul be addig amig eleg alacsony nem lesz a hcg szint. En nem akartam kivarni hogy magatol tisztuljon ki, muvi befelyezest kertem.
2024. máj. 29. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!