Ugye nem törvènyszerű szülèsnèl ordítani? Úgy èrtem hogy ez tènyleg ennyire fàj? Első lesz, ès nagyon fèlek ettől, meg hàt kicsit olyan szègyen is, nem?
Dehogy törvényszerü :D ahogy írták Jön a baba Hadas Krisztával után én is azt hittem :D
DE szerintem sokan túljátsszák a szerepüket. A nyögés az oké, teljesen megszokott, de én nem azt tartom az általánosnak hogy ordítsunk mint a sakál. És a légzésnek/koncentrációnak se jó. Amúgyse vágóhídon vagyunk. Emberek vagyunk, szerintem aki olyan típus, akarja és bírja, simán végigcsinálja kiabálás nélkül.
A fájdalomküszöböm nekem is nulla, mégis higgadt tudtam maradni. A szülés utáni napok is fájdalmasak/kellemetlenek, mégse hisztizik az ember hanem erőt vesz magán és csinálja a dolgát.
Nem.
Van, aki ordít, mások káromkodnak és mindenkit elküldenek a fenébe, megint mások egy hang nélkül csinálják végig. Én a nyögdécselős voltam, egyszer voltam csak hangosabb, a kézzel tágításnál (életem legfájdalmasabb élménye, pedig nem egy csonttörésem volt már).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!