Próbálta valaki a málnalevél teát a terhesség utolsó heteiben? Használt valamit szülésnél?
Hogy használt-e nem tudom.
Èn ittam 4 héten keresztül, és nagyon gyorsan tágultam. 3-4 óra alatt lett meg mindkét gyerekem, az elsö fájástól számítva...
Na ez is olyan dolog, hogy sosem tudod meg, hogy használt-e vagy nem!
Én az elsőnèl ittam a 36. héttől
36. héten kezdtem inni, lányom 39-re érkezett, 19 órát vajúdtam, és a 17-ben még mindig csak 2 ujjnyi volt a tágulás..
Fiamnál nem ittam, 41. hétre jött 6, órát vajúdtam :D szóval nem tudom :D
Ittam, a 36.hettol elkezdett tágulni a mehszaj, amikor 39 hetesen beindult a szülés már két ujjnyira nyitva volt.
Délben kezdődött a fájás, 3 ra értünk a kórházba, 4kor már 4 ujjnyira nyitva volt a mehszaj, fél 6kor született meg a kisfiam!
Hogy a málnalevel segített-e nem tudom
Első terhességnél is ittam 4 hétig. Aztán a hiperszuper magánorvosom túladagolta az oxitocint, és még a méhszájam is szakadt.
Másodszorra is ittam, akkor ügyeletesnél szültem, aki békénhagyott, és mindenféle sérülés és vágás nélkül szültem meg a 4 kilós fiamat.
Szóval ha segít is, csak akkor tudja kifejteni a hatását, ha egyéb tényezők "nem szólnak közbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!