Mi a véleményetek a málnalevél teáról és a gátmasszázsolajról? Használta őket valaki a terhesség vége felé? A védőnőm ajánlotta mindkettőt.
36. héttől ittam málnalevél teát.
Emelt adag oxitocin , kézzel tágítás, injekciók...
Szóval én nem tudom rá azt mondani, h használt. :(
Én ittam a teát, a 36. héttől. Nekem ízlett, így nem is foglalkoztam vele, hogy amúgy "használ-e". Szerintem az fals hozzáállás, hogy "nem tágultam, akkor nem használt". Azért ez nem egy csodaszer, ez egy félig-meddig gyógynövény, vagy inkább egy olyan növényi hatóanyag, ami segítHETi a méhszáj felpuhulását. Mint ahogy a homeós bogyóktól sem kell csodát várni. Nyilván, ha szétcseszik a dokik a folyamatot oxival, meg bestresszel a kismama, akkor aztán tök mindegy, hogy mit ivott és milyen bogyókat szedett vajúdáskor...
A gátmasszázst is csináltam mindkétszer, a 34. héttől. Nem kellemes, de megszokható. Mindkét gyereket gátvédelemmel szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!