Mit gondoltok arról amikor az apa nem akar ott lenni
szülésnél?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok hogy mert nem bírja a vér látványát.
Szokták mondani hogy nem akarják úgy látni a puncit ahogy akkor van, mert utána nem kívánják úgy. Oké ez igaz hogy nem a legszebb látvány, de a nő fejénél kell lenni és nem az orvossal együtt nézni...
Volt olyan aki azt mondta hogy ő azért nem lesz bent mert fél hogy utána már nem fog úgy viszonyulni a párjához. Nekem ebből az jön le hogy neki akkor oké ha a párja tip-top, csili-vili, frissen elkészült, de úgy már nem akarja látni hogy épp szenved, izzad, vérzik, fáradt stb....
Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja... Mit zavar az téged?
Én el sem tudom képzelni, hogy ne legyen ott mellettem az elejétől a végéig, és a férjem ugyanígy érzi. Attól még nem kell ezt a nézetet másokra is ráerőltetni
2019. márc. 24. 09:26
2/28 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni. Inkább maradjon távol, mint hogy akarata ellenére belekényszerítsék, mert elsülhet nagyon jól, de nagyon rosszul is. Nálunk nem volt kérdés, a férjem mind a két gyerekünk születésénél jelen akart lenni, de ha nem így lett volna, akkor elfogadom.
2019. márc. 24. 09:28
3/28 anonim válasza:
Szerintem meg,ha a feleségének lelki támaszra van szüksége a Közös gyerekük megszülésénél, az apuka igenis erőt vehetne magán. Mert ott abban a helyzetben nem a kedves apuka lelke a fontos, hanem azé aki végigszenvedi.
2019. márc. 24. 09:31
4/28 anonim válasza:
Semmi. Ez nem olyan dolog, amire zsarolással vagy erőszakkal rá kellene venni bárkit.
2019. márc. 24. 09:41
5/28 anonim válasza:
Az ezt erőltető, erőszakos vérmamikat szokták jól elhagyni. Simán meg tudom érteni, ha egy férfi ezt nem akarja végignézni. Elég undorító dolog. A szexről meg nem is beszélve, egy gyerekfej miatt kitágított p.u.nci látványa eléggé elveheti a kedvét.
2019. márc. 24. 09:45
6/28 anonim válasza:
Ő dolguk, ő bajuk. Én csak örülök, hogy nem ilyen pasit választottam.
2019. márc. 24. 09:48
7/28 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ezt mindenki döntse el maga. Nem ettől lesz valaki rossz férj, rossz apa, hogy bent volt-e a szülésnél vagy sem.
2019. márc. 24. 09:52
8/28 anonim válasza:
Azt, hogy ez rá tartozik. Én sem akartam, hogy ott legyen a párom.
9/28 anonim válasza:
6, én meg örülök, hogy közösen tudtunk dönteni, nem az volt, hogy én szülök, ezért én döntök. Ő nem szerzett volna jönni, én pedig végiggondoltam, vajon akarom-e, hogy magam helyett arra figyeljek, bírja-e még. Huszonéve vagyunk házasok, miközben millió házasság megy tönkre mellettünk a kompromisszumkészség hiánya miatt.
10/28 anonim válasza:
Szerintem meg ez a nőre tartozik. Maradjon is kint az apa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!