Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan akinek fajasai...

Volt olyan akinek fajasai voltak akar 1 2 napig?

Figyelt kérdés

Mar nembirom semmire se mulik el ez a kellemetlen erzes..

Hanyinger,hatfajas,surupisi,mensigorcsok,combfajas izzadas melegvizre se mulik, se setara ulesre fekvesre rendszertelen.. szerintetek be menjek a korhazba? Vagy bent tartananak?

2018. aug. 15. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha rendszertelen, akkor talán még ne.

Mióta tart? Pihenni tudsz?

2018. aug. 15. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
A második terhességem alatt annyiszor volt ilyen, hogy már nem hittem el, amikor tényleg beindult a szülés. A 3 perces fájásoknál esett le, hogy riadóztatni kéne. Előtte nagyon sokszor voltak napokig tartó görcsök. Az első 2 ilyennel rohantunk a kórházba. Utána nem foglalkoztam vele.
2018. aug. 15. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 3 napig volt így. Aztán amúgy is indítottak volna. Amikor rátettek az nst-re, akkor láttam csak, hogy ezek már 3-5 perces fájások- fájdalmat én nem éreztem. A doki is mondta, hogy ez már igazi vajúdás, nem jósló. Ráindított oxitocinnal és burokrepesztéssel, de nem tágultam, így császár lett.
2018. aug. 15. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!