Mik azok a körülmények, ahová a védőnő nem engedné haza a babát? Ellenőrzi egyáltalán? Nálunk nem volt, nem is akar jönni.36 hkm
Ezek egyike sem ilyen. Szerintem oda nem engedik haza, ahol pl. nincs ivóvíz meg fűtés. Az már védőnőtől függ, hogy olyan rettegett típus, aki beleköt apróságokba szóban, de fekete pontot ezért nem tud adni, és hát a tiéd ezek szerint még csak nem is ilyen, ha ki sem akar menni.
Sterilizálni egyébként kifőzéssel is lehet. Légzésfigyelő, vasalás és ajtószépítés :) abszolút hasznosnak, de nem kötelezhet rá senki.
Hivatalosan állítólag 4x kéne mennie a védőnőnek egy új határozat szerint, de ettől el lehet térni. Az enyém jófej, így 2-ben állapodtunk meg. Egy az elején egy a végén.
8 hetes voltam mikor először jött. Csak az előszobába ment be, mert mondta, hogy emlékszik a házra az előző tulajtól, mert hozzá is járt már mikor gyerek született :)
Szóban előzőleg csak annyit kérdezett, hogy van-e folyó víz és vane fűtés. Még meleg víz sem kell, hiszen azt lehet forralni, melegíteni. Szóval kb tényleg csak az számít, hogy meglegyen a 4 fal és ne fagyjatok meg télen. Pedig én még félve azt is megkérdeztem, hogy nem gond-e, hogy a gyerekszoba jelenleg raktárként üzemel. Mondta, hogy azt nem nézi :)
Ha a Te védőnőd eddig még nem ment terepszemlére, akkor nem hiszem, hogy aggódnod kéne ilyen apróságokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!