Minek akar kijönni a védőnő a lakásba? Épp felújítunk és szalad a lakás de a védőnő kierőszakolta h ki akar jönni. Minek akar jönni ha rendetlenség és kosz van? Miért nem tud várni egy hete h befejezzük?
Meg kell mondani neki, hogy felújítás alatt vagytok és várjon egy hetet. Ha nem érti meg akkor meg enged be és majd meglátja, hogy tényleg felújítás alatt vagytok, majd akkor meg megy még egyszer ha kész lesztek.
Mi pont így voltunk, de megértette és két hét múlva jött ki, mikor már teljesen készen voltunk.
Jó babavárást!
Szia!
Nekik hivatalból meg kell tenniük ezeket a látogatásokat a valahanyadik hétig. Ő akkor kapja a fizetését, ha elvégzi a munkáját. Az enyém pl. akkor jött, mielőtt nyugdíjba ment volna. Rá egy hétre már újhoz kellett járnom. Na, ennek mi értelme volt?!
Engedd be és ültesd le a létra alá. :))
A létra alá? Szerintem adj a kezébe egy ecsetet és nem lesz értelmetlen a látogatása. :) Na viccet félre téve igazad van. Én is lebeszélném róla, hogy kijöjjön. Egy hetet igazán tudna várni. Aztán meg ne szövegeljen, hogy hogy néz ki a lakás! Kíváncsi vagyok, az enyém mikor áll ezzel elő, de amíg nincs berendezve a babasarok, szinte hiábavaló a jövetele. Szerintem. na de ha ez a kötelességük.... egy hét azért nem nagy idő!
22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!