Mit mondjak a védőnőnek? A védőnő bejelentette holnap jönni akar, megnézni a babaruhákat és a házat!
Nah szóval!A ház romokban,felújítunk, a babaruhák zsákokban kimosatlanul,én pedig a nyár közepére vagyok kiírva!Normális ez?Vagy hogy mondjam neki hogy ne pont holnap akarjon már jönni!
Járt már valaki így?Első babás vagyok,igazából nem értem minek akar ilyen hamar kijönni!
Vagy ez más ilyen időben kötelező?
28 hetes kismama
Mi az, hogy bejelentette? Nálunk ez úgy működik, hogy megkérdezi, hogy nekünk esetleg mikor lenne jó? Nem ő mondja meg, hogy ekkor, vagy akkor jön. Szerintem még korai, hogy a babaruhákról érdeklődjön, főleg, hogy van olyan (mint az itt is már sokszor olvashattuk), aki babonából, vagy más egyéb okból az utolsó hetekre hagyja a ruhavásárlást. A házat meg eddig is láthatta, mert gondolom már járt nálatok.
Tehát nyugodtan szólj neki, hogy neked nem alkalmas a holnapi nap, mert felújítotok épp a baba miatt. De ha legközelebb megy, azelőtt sem kell észtveszve babaruhát mosni, mert az is még bőven ráér.
Ha ő mégis ki akar menni, akkor menjen, de ne várjon el tőletek patyolattisztaságot!
Köszi csajok!
Hát igen...ezt is megértük,nem várt holnapig!Miután kiírtam a kérdést,ugatott a kutya,és a védőnő drága állt a kapuban!
Nem méltatnám szép szavakkal amiket mondott,mert a ruháknak(és a háznak)már rég készen kellene lenni!És a már a szekrényben lenne a helyük!Úgyhogy ezt is szépen megkaptam!
Hát most már nem is tudom mit gondoljak!Szerintem nem vagyok elkésve,úgyhogy ezen már felesleges is törnöm a fejem!
Jól elcs*szte a napom hátra levő részét!
Boldog babavárást mindenkinek!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!