Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Törvényszerű a 37 fok?

Törvényszerű a 37 fok?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 7. dpon és 36,8 a hőm. Tegnap 36,7 volt. Egy tized is jelenthet beágyazódást?

Tünetek méhfeszülés,cicifájás,derék és hátfájás.

2019. ápr. 4. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyen korán nem létezik, hogy tüneted legyen! Még csak most ágyazódik be, ha megtermékenyültél.
2019. ápr. 4. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Ilyenkor még semmi olyan tünetet nem érezhetsz ami esetleges terhességre utal. Ezek lehetnek ugyanugy a PMS tünetei is.

Én pl. Bőven késés után kezdtem el érezni kb. Olyan 6hetesen. A hőm amugy nekem is 36.9 volt. A mai napig nézem néha néha és nem megy feljebb. 11hetes vagyok már.

2019. ápr. 4. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Ilyenkor meg kizart h barmilyen tuneted legyen, es nem piszkalodasbol mondom, de ennyire ne feszulj ra, inkabb engedd el magad:)
2019. ápr. 4. 18:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azt tudom hogy ez nem terhes tünet,sajnos tudom hogy ez PMS,csak leírtam.A kérdés elég egyértelmű.

Hagyjuk már ezt az engedd el dolgot.Van olyan aki tud nem foglalkozni egyáltalán a babatervezéssel,mikor babát tervez?

Nem vagyok ráfeszülve,egész ciklus alatt úgy voltam vele hogy nem érdekel...és nem kapok sokkot akkor sem ha megjön...csak amikor jön egy halvány remény akkor rögtön érdekelni kezd a dolog és engedd már meg hogy tisztázzam magamban a dolgokat azzal hogy kérdést teszek fel. :) Köszönöm

Egyébként ovutesztelek és hőgörbézek mert a mensim kezdett kicsúszni 28 napról 35re és látni akartam hogy van e valami gond.

Eddig a hőm nem emelkedett így meg amióta mérem és érdekelt hogy ekkora emelkedés is elég kezdetnek vagy rögtön az egekben kéne lennie ahhoz hogy baba legyen?

2019. ápr. 4. 20:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a 2. válaszolónak köszönöm,ő volt az egyetlen aki érdemlegeset írt a kérdésemre.Ment a zöld kéz. <3
2019. ápr. 4. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:

2esvagyok.

Igazán nincs mit!

Csak a saját tapasztalatomat irtam, gondoltam hátha segit valamit.

Amugy nekem mikormeg kellett volna jönnie36.9ről esett vissza 2napon at 36.6ig.coverline alá. Aztán szépen vissza is mászott.. Azota is fennt van.

Drukkolok neked!

2019. ápr. 4. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyik terhességnél sem ment 36,2 fölé a hőm. Először azt hittem valami bajt jelez, hogy el fog menni a baba, második babánál már meg sem voltam lepődve a 36,3 láttán:). Amúgy nem értek egyet azzal, hogy nem lehet érezni semmit. Második babánál dpo. 9-nél pozitív lett a tesztem. Teljesen véletlenül voltam UH-n mikor mondta a doki, hogy van egy érett tüszőm, este együtt is voltunk a férjemmel, másnap éreztem, hogy megrepedt a tüsző:), ezért tudom napra pontosan a fogantatást:). 1 héttel utána megjön érzésem volt, akkor már az első terhesség miatt tudtam, hogy sikerült:).
2019. ápr. 5. 02:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat!

Nekem az alaphőm pé előtt 36,3-4 kb,pé után 36,6-7...most ehhez képes már 2 napja 36,8 és nagyon remélem hogy szépen lassan mászni fog felfelé. :) Ma egész nap éreztem bele bele szúrkálni így egyre jobban reménykedem.

Holnap reggel teszteljek? :) Nem merek még...bár ha a hőm fent van akkor ki tudja. Holnap leszek a 9. dpo-n. :)

2019. ápr. 5. 18:33
 9/9 anonim ***** válasza:

2es vagyok. Van akinek mar olyan koran is kimutatja. Ha ugy érzed csinálj, de ha esetleg negativ, akkor se keseredj el, mert lehet csak korai volt a teszt.

Drukkolok neked! Majd irj ám!

2019. ápr. 6. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!