Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Törvényszerű hogy a kismama...

Törvényszerű hogy a kismama mindig terhesség utolsó heteiben hónapjaibnan hízik a legtöbbet?

Figyelt kérdés

Vagy volt vkinél olyan hogy pl 20-25-30hétig feljött a nagyja és utána már csak plusz egykét kg.

Nekem most 9-10kg jött fel eddig,(sokallom)24hetes vagyok.de félek hogy ez duplája lesz a végére.IR-es vagyok de nem kapok semmit és diétaára se fogtak mert jó lett minden értékem,azt eszem amit megkivánok.de ha ez igy megy tovább diétázni fogok mert erősen túlsúlyos vagyok és nem szerernék még 10kg végére felszedni.első terhességemnél 15kg szedtem fel és az utolsó hónapban semmit....de hogy azelött hogy alalkult arra nem emlékszen

2018. dec. 23. 02:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 32.hétig 12kg jött fel,most a 37.héten 20-nál tartok. Remélem nem lesz több,mert hirtelen óriásira nőtt a pocakom és már mindennek nekimegyek...
2018. dec. 23. 02:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Én a 30. hétig egyikkel sem híztam, a másodikkal fogytam is 2 kilót addig. A vége plusz 10 lett mindkettővel.
2018. dec. 23. 03:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Èn mindegyiknél a 20-30 hét között híztam a legtöbbet, az utolsó hetekben már semmit szinte.
2018. dec. 23. 06:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem az elsővel a 24. hétig 11 kg jött fel és a végéig még feljött plusz ugyanennyi. 22 kg-t híztam. Trimeszterenként 5-6-11 kg.

Most viszont a 28. héten még csak 3 kg-nál tartok.

2018. dec. 23. 06:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Én szinte csak a 2. Trimeszterben híztam, utána a 3-ban 1 kilót, mert nyomta a baba a gyomromat és alig bírtam enni.
2018. dec. 23. 07:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a végén híztam a legtöbbet. Viszont ha IR-es vagy akkor biztosan tudod, hogy az orvos által elrendelt kétpontos terheléses vércukor nem mutatja a 30. percben jelentkező inzulin csúcsot, magyarán igencsak megbízhatatlan. Ha egyébként is gond volt az inzulinoddal akkor KIZÁRT, hogy most rendben legyen mert a terhesség ezen csakis rontani tud.

Azt tényleg magyarazni kell a 21. században egy cukorbetegség előállapotában leledző valakinek, hogy terhesség alatt baromira nem kéne elengednie magát, sőt, épp hogy most kellene a legjobban odafigyelned hogy miket eszel össze....

2018. dec. 23. 07:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Én így vagyok, az elsővel 12 kilónál tartottam a 30. héten, 15 lett a vége. Most a 30. héten 9-nél jártam, 36 hetes vagyok, 11-nél tartok, de nem híztam egy ideje már.
2018. dec. 23. 08:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát nem kevés az biztos főleg ha eleve túlsúlyos vagy. Én is IR vagyok de nekem az első perctől maradt a diétám, mivel előtte is csináltam. Nem lettem egyébként cukros

Összesen kb 8kg jött fel a 36 hétig 5 kg és az utolsó hónapban még 3kg. Akkor volt a legnagyobb étvágyam is, hisz akkor hízik igazán a baba. Pici fiam lett egyébként 2590g és 53cm. Szóval 1-2 kg plusz lett volna ha nagyobb súlyú.

2018. dec. 23. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó kérdés. Én is a 24. hétben járok, és én is sokallom a hízásomat. Ráadásul az utóbbi 2 hétben az ideális max fél kiló helyett 1 kiló jött fel hetente. Remélem úgy lesz, ahogy írtad, és a végén nem jön fel ennyi...
2018. dec. 23. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet hizni igen sokat, a harmadik trimeszterben. Valaki, keveset hizik szülés előtt
2023. okt. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!