Papíron 7 hetes kismama vagyok, de ma az ultrahangon 5 hetesre tippelt az orvos. Létezik?
10.02-án jött meg utoljára a mensesem. De nekem sosem volt szabályos, legtöbbször inkább 28 helyett 37 naposak voltak a ciklusaim.
Clostilbegytet kaptam, ezért nem tudom, hogy az hogy hatott rám, mikor lett a peteérésem, de 11.07.én lett pozitív a tesztem.
1 héttel ezelőtt petezsákszerű foltot láttak, ma már 16x10mm es szabályos petezsákot.
Azt mondta az orvos ilyenkor még nem lehet látni benne semmit, annyira picike, menjek vissza 2 hét múlva.
Most jön megint 2 hét izgulás...
Szerintetek minden rendben lehet, csak valóban későbbi baba?
Köszi a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat és a biztatást! Én is szorítok értetek kedves első! :) minden rendben lesz :) neked mennyit mértek a pzs-ra?
Kedves második, köszi a drukkolást...igyekszem nyugodt maradni, de annyira izgulok.
Főleg, h most olvastam, hogy ha 12mm a petezsák és nem látszik benne még a szikhólyag, akkor ott nincs terhesség...teljesen beparáztatott, mert nekem 16x10mm. Bár azt mondta az UHos, hogy még nem kell látszódnia semminek. Remélem igy van és minden rendben lesz :)
Nem biztos, hogy rosszat jelent, de nekem nem jelentett jot, mutetes befejezes kellett. Vegulis nem az a gond, hogy kicsi, hanem, hogy a kovetkezo uh-ig mennyit fejlodik. Marpedig ha a multhet ota ennyit nott, akkor az jo jel :)
Boldog babavarast neked!
Köszönöm a válaszokat!
Sajnálom, ami veled történt kedves utolsó. Megkérdezhetem, hogy hogyan derült ki, hogy nem fejlődik? A következő uh-on? Mindezek ellenére voltak terhességi tüneteid és nem véreztél? Ne haragudj a sok kérdésért.
Köszönöm a válaszodat! Sajnálom, hogy nem sikerült :(
Én olyan október 22-25.éra tippelek, mert azon a hétvégén többször is rosszul lettem. Még viccelődtem is az uramnak, hogy na most lesz baba. Szerintem ott körül lehetett a peteérésem. A Closty miatt meg amugy se lehet rendesen belőni. Szerintetek ahhoz képest is jó ez a mai eredmény?
7es vagyok, velem ez már 4,5 éve történt, van azóta egy 3,5 éves lányom, meg nemsokára megszületik a fiam is :) semmi gond nem volt a következő két terhességgel.
Szerintem ha tényleg akkornem volt ovud, az pont határeset, szóval beleférhet, hogy még nem látszott a baba :) ha két hetet nem bírsz ki, menj el jövő héten máshova egy uh-ra, addigra már kell látszania, ha minden okés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!