Missed ab? Nem nőtt a petezsák.6hetes kismama vagyok. Az orvos művi befejezést javasolt. Az napra. Kértem egy hetet, hátha nőne még. Még ha esélytelennek is tartja. Azt mondta, h nem mehetek többet abba a kòrházba, mert ellenkeztem.
Menjek máshova ha vérzés,vetélés lenne v műtét.Konkrétan elküldött.
Nem adott időpontot egy hét mùlvára.Ezt negteheti?
???? Nálunk csak egy kórház van, így ezt nem tudom elképzelni. Körzetek vannak vagy hogy?? Ettől függetlenül ekkoravparasztot még nem láttam.
Rutinos vetélőként szerintem akkorbis jobb várni, ha nem fejlődik, hátha magától indul a vetélés.
De hátha!!
A betegjogi képviselőt meglátogatnám..
A kesobbi mehszaj es nyalkahartya problemakat meg lehet elozni ha megvarod a spontan vetelest.
Amig nem leszel lazas semmi bajod nem lesz tole.
Max 6 hetet ajanlok varni
Igyal gyogyteat az segit kiurulni a mehedet.
Kulfoldon nagyon ritkan csinalnak kaparast
Nem körzetek vannak.
Ez a Békéscsabai Réthy Pál kòrház.
Megyünk Gyulára.
Érdekel minket más orvos véleménye is.
Ha egy hét alatt nem nő a picike,akkor termèszetesen missed ab mellett döntök és ott remélem elfogják elvégezni,mivel ide nem jöhetek,de bìzunk a csodában,h nő.Béta hcg-m 10.000 felett és terhes tüneteim megvannak még.Az mit jelent,h petezsák mellett folyadéktartalmù képlet?
Enyémnek sincs még szìvhangja.Orvos szerint nem is lesz.Nem mondta el,h mit jelent h van petezsák és nellette pedig folyadéktartalmù képlet.
Végül lett szîvhangod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!