Lehet még baba ebből a terhességből? 8 hetes kismama a feleségem, mai uh eredmény 10mm petezsák, szikhólyag. Bővebben lent.
Hat ez 2 eselyes, de drukkolok hogy minden rendben legyen!
De, Te miert kaptal utrogestanat?
Nyugi, később fogant, mint a középidő.
Nekem is ez van, a baba is konstans két héttel kisebb, mintha mensitől számolnánk a korát, de megfelelő ütemben fejlődik.
Én egész biztosan tudom, hogy nem félidőben, hanem kb. egy héttel később van peteérésem.
A progeszteron pótlás megoldotta a gondokat, már 14 hetes terhes vagyok. (Két missed ab után).
Nyugi!
Nem lesz semmi gond, csak nem úgy fogják számolni a heteket, ahogy másnál.
Nekem volt ez is, az is. Nézessetek béta hcg-t, úgy 3 napon belül kiderül, de jövő heti uh-n mindenképp.
Drukkolok.
Szia!
Szerintem is a legjobb megoldás, hogy nézettek gyorsan hétfőn egy hcg szintet magánban, ami kimutatja, hogy mennyi a szint, amibőla terhesség idejére szépen lehet következtetni. Azt a beágyazódástól termeli a test, szóval jobban mutatja, mint a vizeletbeli mert azt vagy kiválasztja rendesen a vese vagy nem. Emellett azt is tudom, m barátnőm mindkét egészséges szép nagy gyermeke menzesz előtt fogant és a menzesze mindkét esetben megjött még, igaz nem úgy ahogy várta, utána lehetett valószínűleg a beágyazódás és mégis megvan mindkét gyerek. Csak doki mindig azt mondta, h elmaradott és nem úgy fejlődött stb... Ehhez képest a 12 hetes uh-n belőtték mindkettőnek a fogantatási idejét és bizony nagyon nem középidősek.
Nálam 4+4-en nagyon nehezen találta meg a doki ( hátrahajló méh, korai terhesség, hátsófali megtapadás). Emiatt azt is irta a papírra, hogy felritkulás látható, 2 mm-es petezsák sejthető. Szóval nagyon nem volt semmi sem tuti.
A megnyugvás kb 1-2 hét múlva lehet, mikor visszamentek és szívhanggal együtt látni is fogjátok. A szikhólyag viszont nagyon jó jel! Szerintem a kései fogantatással számolva minden rendben fejlődik nálatok!
A vetélés sajnos 12-ik hétig bármikor lehet, de sztem ezt ti tudjátok a legjobban sajnos...
Amit tudsz tenni és segíteni G-nek, hogy megnyugtatod, mivel az a magzatnak is nagyon-nagyon jót fog tenni :) Hidd el, ha a párom nem lett volna mellettem az elején, én megőrültem volna, mindig azt éreztem, hogy most tuti baj van, most ment el stb. Sajnos családon belül nálunk sok rossz történt terhesség alatt, emiatt én nagyon paramami vagyok.
Drukkolok nektek! De szerintem minden rendben lesz!
Üdv,
25hkm
3hét eltérés nagyon sok.1-2hét még beleférne.
Nem a méhnyak volt megvastagodva hanem a méhnyálkahártya...
Azért drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!