Lehet még baba ebből a terhességből? 8 hetes kismama a feleségem, mai uh eredmény 10mm petezsák, szikhólyag. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Előzményként szeretném, ha tudnátok, 2 missed ab, és egy egészséges 3 kisfiú után tartunk itt jelenleg. A két ma után elvittem a feleségem a debreceni klinika meddőségi osztályára kivizsgálásra, ahol kiderült, hogy a ciklusának abban a szakaszában amikor mérték alultermelődött a sárgatest hormon. Az én spermáim rendben voltak. Mire végére értünk volna a teljes kivizsgálásnak, megfogant gyönyörű kisfiunk. Napi 2x2 utrogestánt kaptunk hüvelyi kúp formájában. Következzen a lényeg. Július hónapban a feleségem, akit ezek után csak G-nek hívok, elsején kezdett mensizni, ami 7 napig tartott, ami már kisfiunk születése óta beállt, és szépen minden hónapban pontosan meg is jött. G szépen minden hónapban tudatta velem mikor van peteerese, ami mindíg ciklus közepén meg is érkezett. Ez Július hónapban is így volt. Viszont 22- én hajnalban úgy döntöttünk azzal a tudattal, hogy sok esély nincs a fogantatásra, hogy belevágunk újra. Eltelt kettő nap, G nagyon rosszul lett, hányt, hasmenése volt. Ő szerinte a gyomranak nem tetszett az előző napi lángos. Aktus után 10 nappal, egy 10-es erősségű tesztet csináltunk, de épp hogy láttunk valamicske vonalat ha még jól oda kepzeltük, akkor főleg. Ekkor vártunk még 9 napot és az aktus után 18 nappal egy clear blue teszt kimutatta, hogy 2-3 hetes terhes. Nagyon boldogok voltunk. Elmentünk másnap uh-ra, ahol lenyegeben megvastagodott méhnyakat(?) találtak, ami 15mm volt. 1 hét múlva visszarendeltek, plusz felírták a progeszteron gyógyszert. Napi 2x1 400mg. Sajnos 2 hét múlva a doki nem rendelt, ezért ma elmentünk egy másik doktorhoz, aki 10mm petezsákot talált, plusz szikhólyagot. Itt jön a probléma, hogy naptár szerint 8 hetes 1 napos volt, amihez tény, ez a terhesség über pici. Viszont ahogy szamoltunk vetettünk nem normál időbe fogant, hanem mensi előtt pár nappal. Félünk. G nem szeretné újra átélni azokat a borzalmakat amiket már kétszer. Doki szerint még bármi lehet. Nagyon hátul tapadt meg, hüvelyi ultrahanggal is alig találta meg. De meglett. Bízni szeretnénk a legjobbakba, hogy ez egy késői fogantatás. Az se biztos 22-én megfogant. Lehet 3 nappal később, és akkor már tényleg ott vagyunk, hogy majdnem mensi. Csajok, anyukák, tapasztalatokat várok.2016. aug. 27. 23:45
11/22 anonim válasza:
Nem a férfi szedi az utrot hanem a nő.
12/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm a sok választ, mi is nagyon bízunk. 7-én megyünk kontrollra, addig próbálom nyugalomra inteni G-t, dw hát tudjátok, ez a legnehezebb. Utolsó, biztos valamit elírtam, de én nyílván nem kaptam utrot.
2016. aug. 28. 13:19
13/22 anonim válasza:
Nekem rossz tapasztalatom van sajnos. Helyzet hasonló, doki azzal biztatott, hogy később fogant. Pontosan egy hét múlva mentem a következő uh-ra, akkor az előző heti mérethez viszonyítottunk volna, hogy mekkorát nőt, így egyértelmű lett volna, hogy rendben fejlődik. Sajnos akkorra kisebb lett, de vetélés nem indult meg. Missed ab.
15/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Csak jó hírekkel tudok szolgálni. 30mm petezsák 5mm embrió. Kb most tartunk 7. héten. Késői fogantatás. A doki nem akarta tovább piszkálni G-t ezért szivhangot nem nézett , de azt mondta minden rendben.
2016. szept. 7. 20:31
16/22 anonim válasza:
Orulok!:)))
Mikor mentek ujra?
17/22 A kérdező kommentje:
21-én.:)
2016. szept. 8. 12:29
18/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Gondoltam ha lezárásra került a dolog, akkor itt is lezárom a topicot, hogy ha valaki idetéved ne maradjon kérdőjel. Sajnos a kisbabánk nem fejlődött tovább, így a mai nappal eltávolításra került.
2016. szept. 18. 15:49
20/22 anonim válasza:
Szia! Azóta miújság veletek? Sikerült a kistesó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!