Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet még baba ebből a terhess...

Lehet még baba ebből a terhességből? 8 hetes kismama a feleségem, mai uh eredmény 10mm petezsák, szikhólyag. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Előzményként szeretném, ha tudnátok, 2 missed ab, és egy egészséges 3 kisfiú után tartunk itt jelenleg. A két ma után elvittem a feleségem a debreceni klinika meddőségi osztályára kivizsgálásra, ahol kiderült, hogy a ciklusának abban a szakaszában amikor mérték alultermelődött a sárgatest hormon. Az én spermáim rendben voltak. Mire végére értünk volna a teljes kivizsgálásnak, megfogant gyönyörű kisfiunk. Napi 2x2 utrogestánt kaptunk hüvelyi kúp formájában. Következzen a lényeg. Július hónapban a feleségem, akit ezek után csak G-nek hívok, elsején kezdett mensizni, ami 7 napig tartott, ami már kisfiunk születése óta beállt, és szépen minden hónapban pontosan meg is jött. G szépen minden hónapban tudatta velem mikor van peteerese, ami mindíg ciklus közepén meg is érkezett. Ez Július hónapban is így volt. Viszont 22- én hajnalban úgy döntöttünk azzal a tudattal, hogy sok esély nincs a fogantatásra, hogy belevágunk újra. Eltelt kettő nap, G nagyon rosszul lett, hányt, hasmenése volt. Ő szerinte a gyomranak nem tetszett az előző napi lángos. Aktus után 10 nappal, egy 10-es erősségű tesztet csináltunk, de épp hogy láttunk valamicske vonalat ha még jól oda kepzeltük, akkor főleg. Ekkor vártunk még 9 napot és az aktus után 18 nappal egy clear blue teszt kimutatta, hogy 2-3 hetes terhes. Nagyon boldogok voltunk. Elmentünk másnap uh-ra, ahol lenyegeben megvastagodott méhnyakat(?) találtak, ami 15mm volt. 1 hét múlva visszarendeltek, plusz felírták a progeszteron gyógyszert. Napi 2x1 400mg. Sajnos 2 hét múlva a doki nem rendelt, ezért ma elmentünk egy másik doktorhoz, aki 10mm petezsákot talált, plusz szikhólyagot. Itt jön a probléma, hogy naptár szerint 8 hetes 1 napos volt, amihez tény, ez a terhesség über pici. Viszont ahogy szamoltunk vetettünk nem normál időbe fogant, hanem mensi előtt pár nappal. Félünk. G nem szeretné újra átélni azokat a borzalmakat amiket már kétszer. Doki szerint még bármi lehet. Nagyon hátul tapadt meg, hüvelyi ultrahanggal is alig találta meg. De meglett. Bízni szeretnénk a legjobbakba, hogy ez egy késői fogantatás. Az se biztos 22-én megfogant. Lehet 3 nappal később, és akkor már tényleg ott vagyunk, hogy majdnem mensi. Csajok, anyukák, tapasztalatokat várok.

2016. aug. 27. 23:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem a férfi szedi az utrot hanem a nő.
2016. aug. 28. 12:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm a sok választ, mi is nagyon bízunk. 7-én megyünk kontrollra, addig próbálom nyugalomra inteni G-t, dw hát tudjátok, ez a legnehezebb. Utolsó, biztos valamit elírtam, de én nyílván nem kaptam utrot.
2016. aug. 28. 13:19
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem rossz tapasztalatom van sajnos. Helyzet hasonló, doki azzal biztatott, hogy később fogant. Pontosan egy hét múlva mentem a következő uh-ra, akkor az előző heti mérethez viszonyítottunk volna, hogy mekkorát nőt, így egyértelmű lett volna, hogy rendben fejlődik. Sajnos akkorra kisebb lett, de vetélés nem indult meg. Missed ab.
2016. aug. 28. 19:18
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet azota?
2016. szept. 7. 12:46
 15/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Csak jó hírekkel tudok szolgálni. 30mm petezsák 5mm embrió. Kb most tartunk 7. héten. Késői fogantatás. A doki nem akarta tovább piszkálni G-t ezért szivhangot nem nézett , de azt mondta minden rendben.
2016. szept. 7. 20:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Orulok!:)))

Mikor mentek ujra?

2016. szept. 7. 23:25
 17/22 A kérdező kommentje:
21-én.:)
2016. szept. 8. 12:29
 18/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Gondoltam ha lezárásra került a dolog, akkor itt is lezárom a topicot, hogy ha valaki idetéved ne maradjon kérdőjel. Sajnos a kisbabánk nem fejlődött tovább, így a mai nappal eltávolításra került.
2016. szept. 18. 15:49
 19/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :'(
2016. szept. 18. 20:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Szia! Azóta miújság veletek? Sikerült a kistesó?
2017. jún. 20. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!